Haberler

    Bugüne kadarki en büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi yakında geliyor!

    Güncelleme:

    CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve CD Projekt yayınlanan 2020 rol yapma türündeki Cyberpunk 2077'nin bugüne kadarki en büyük güncellemesinin yakında yayınlanacak!

    Bugüne kadarki en büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi yakında piyasaya sürülecek. CD Projekt Red, popüler RPG oyunu için yeni bir reklam yayınladı.

    DSOGaming tarafından bildirildiği üzere, oyun için yeni bir reklam ilk olarak YouTube ve Instagram'da göründü ve oyunun "şimdiye kadarki en büyük güncellemesini" duyurdu. Ek olarak, reklam "daha ??fazlası" ndan bahsediyor.

    Cyberpunk 2077


    Bu büyük güncellemeyle ilgili kesin ayrıntılar henüz paylaşılmadı, ancak CDPR'nin "gelecek daha fazlası" alayının Cyberpunk 2077'nin yaklaşan DLC'si ve genişletmeleriyle ilgili olması muhtemel.

    Geçen ay, CD Projekt Red CEO'su Adam Kicinski, 2020 oyununun tatmin edici bir performans ve stabilite seviyesine ulaştığını belirtti.

    Adam Kicinski, WSE İnovasyon Günü'nde "Zaten tatmin edici bir seviyesine ulaştık", "Genel performans üzerinde de çalıştık ve bundan oldukça memnunuz. Tabii ki, hataları ve aksaklıkları da düzelttik ve yapmaya devam edeceğiz. Zamanla, oyuncuların genel sistemlerde düzeltmeler sunacağız." dedi.

    Ayrıca oyunun en son yaması olan 1.23 güncellemesinin yayınlanmasının ardından Cyberpunk 2077 de nihayet PlayStation Store'a geri döndü.

    Cyberpunk 2077, artık tüm dünyada PC ve konsollarda mevcut. Oyun ayrıca Stadia üzerinden de oynanabilir. Hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X|S için yerel bir yeni nesil sürümün bu yıl içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun PS5 ve Xbox Series sürümleriyle ilgili ayrıntılar paylaşılmadı ancak onaylanan Witcher 3 yeni nesil sürümünün daha hızlı yükleme sürelerinin yanı sıra çeşitli görsel iyileştirmeler sunacağını biliyoruz.

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Instagram Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title