Haberler

8 Ocak'ta Hava Nasıl Olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu

Güncelleme:

Bugün hava nasıl olacak? Hangi illerde okullar tatil edildi? İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da dün başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da okullar tatil edildi mi? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu...

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI YAPILDI

Amasya, Tokat, Çorum'un doğu ilçeleri, Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak ile Malatya, Tunceli, Erzurum ve Van'ın güney ilçelerinde yoğun şekilde kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden çığ, don, buzlanma ve ulaşım sorunları yaşanmasına ilişkin bir uyarı yapıldı. Vatandaşların bu konuda tedbirli olması gerekiyor.

İŞTE OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER

Düzce, Zonguldak, Erzincan, Antalya, Bingöl, Kocaeli, Çorum Sungurlu, Çanakkale Yenice, Balıkesir Manyas, Ağrı, Bitlis, Adıyaman, Kırşehir, Tunceli'de eğitime bir gün ara verildi. Elazığ, Denizli, Konya, Bursa, Karaman'ın bazı ilçelerinde de okullar tatil edildi.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da dün başlayan kar yağışı bugünde devam ediyor. Sabah ve öğle saatlerinden sonra aralıklarla kar yağışının devam etmesi bekleniyor. İstanbul'da yoğun bir kar yağışı devam etmediği için okullar tatil edilmedi. İstanbul'da yarından itibaren hava sıcaklığı artacak. Kar yağışının yarın İstanbul'u terk etmesi bekleniyor. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 3°C.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da günlerdir devam eden kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışının cuma gününe kadar başkenti terk etmesi bekleniyor. Sıcaklığın -1°C dereceyi gösterdiği Ankara'da kar yağışı yoğunluğunu kaybedecek.

İZMİR HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu gözüken İzmir'de bugünkü hava sıcaklığı 5°C. İzmir'in doğusunda karla karışık yağmur beklenirken yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

BURSA HAVA DURUMU

Çok bulutlu ve aralıklarla kar yağışlı geçen Bursa'da hava sıcaklığı 1°C. Bursa'nın İnegöl ve Büyükorhan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 8 Ocak Salı günü okullar tatil edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ankara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title