Haberler

Bugsaşspor Döndüncü Yarı Finalist

2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçları Antalya'da devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçları Antalya'da devam ediyor. İkinci günün ikinci maçında Eyüpspor'u 5-0 yenen Bugsaşspor dördüncü ve son yarı finalist oldu.

Günün ilk maçında ise Konya Torku Şekerspor'u 3-1 mağlup eden Sakaryaspor yarı finale adını yazdıran takım olmuştu. Eyüpspor-Bugsasspor maçına bir grup Eyüpsporlu taraftar ilgi gösterdi. Stadın elektriklerinin bir kısmının gitmesi sonucu maç 12'nci ve 25'nci dakikalarda toplam 18 dakika durdu.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 48'nci dakikada, Bugsaşspor atağında, Şener Özbay'ın sağdan kale önüne ortasını iyi takip eden Mehmet Erdem topu ağlara gönderdi: 1-0

57'nci dakikada, kendi topuyla rakip kaleye giden Ömer Fırat, 3 rakip futbolcuyu çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top ikinci kez Eyüp ağlarına gitti: 2-0. 71'nci dakikada, Eyüpsporlu Tayfun, rakip ceza alanı içinde Yaşar'ı düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Gürhan takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0. 79'ncu dakikada, hakem ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Bugsaşsporlu Abdullah kaleci ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda Eyüpsporlu Tayfun tarafından düşürüldü. Hakemin verdiği penaltıyı da Abdullah kullandı. Vuruşunda top ağlara gitti: 4-0. 85'nci dakikada, ani gelişen Bugsaşspor atağında orta sahada Aydın'ın pasını alan Ali Kulesi rakip ceza alanına kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top 5'nci kez Eyüp ağlarıyla buluştu: 5-0. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bugsaşspor yarı finale çıktı. - Antalya / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title