Haberler

Büfenin Bahçesine Dalan Otomobil Can Aldı, Feci Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Karaman'da kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak kaldırımda duran adamı ezip geçti. Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Karaman'da Üniversite Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı. Alınan bilgiye göre, 19 yaşındaki Burak Y. yönetimindeki 70 ED 543 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırımdaki 42 yaşındaki Ali Rıza Kuku'ya, daha sonra da büfe önünde bekleyen üniversite öğrencisi Meltem A.'ya çarptı.

ŞANSSIZ ADAM KURTARILAMADI

Ali Rıza Kuku, bahçeye uçan aracın altında kaldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından aracın altından çıkarılan Kuku, kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hafif yaralanan araç sürücüsü Burak Y. ile Meltem A. ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

KAZA ANI KAMERALARDA

Kaza anı büfenin güvenlik kamerasına da yansıdı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından araç kaza mahallinden çekildi. Kazanın meydana geldiği büfeye üniversite öğrencilerinin sıklıkla gittiği öğrenilirken, akşam az sayıda öğrencinin bulunması kazanın boyutlarının büyümesini önledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman 3. Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

POST:

ehliyet yaşı artırılsın. biraz ergenliği geç yaşayan bir cografyada yaşıyoruz malesef bence

8
1
yanıtYanıtla
psiko:

askerliğini yapmayan , -çoluk çocuk , beyinsiz , ehliyetsiz, şımarıklar araba sürmesin

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hadi bakalım iyi halt ettin arabayı hızla kullandın bir cana kıydın . . şimdide vicdan azabı seni bekliyor hem de ömür boyu . . hem kendini hem o adamı yaktın .

5
0
yanıtYanıtla
Vicdan:

Şu ergenlere araç yasağı gelsin.

3
1
yanıtYanıtla
musa06:

ALLAH RAHMET ETSİN. ecel iste

2
0
yanıtYanıtla
gerçekci:

araç fren dahi yapmıyor bu sürücünün ne kadar tecrübesiz olduğunu gösteriyor aynı 15-20 gün önce özel halk otobüsünün önündeki araca çarpmamak için durağa dalması gibi öndeki araca çapmamak için kaldırıma direk yazık bunlara ehliyet verenlerde en büyük suç. . .

2
0
yanıtYanıtla
efe:

Şimdi Farkettim Önündeki Arabayı Sağından Geçmek İçin Selektörde Yapıyor Sanırım. Bunu Kasten Adam Öldürme Olarak Değerlendirmeliler Bence.

1
1
yanıtYanıtla
l3oomerangg:

Sellektör yapmıyor. Aracın ışıkları orada ki tabelanın direklerine denk geldiği için selektör yapmış gibi gözüküyor sadece. . . O aracın aşırı süratli olmasını geçtim, ya diğer araçlar ondan daha mı yavaş bu da önemli bir konu bence?

yanıt0
yanıt0
sami:

araba adam gibi sürün direksiyona sanki tek sen oturuyorsun kakasını tutamıyanlar bile tır sürüyor sümüklü

1
0
yanıtYanıtla
kazamen:

kızla gezintiye çıkmış, yolu unutmuş, hız da yapınca nolacadı. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title