Haberler

Bucasporlu Batdal Milli Formayı İstiyor

Yıllardır Süper Lig'e Transferi Gündemde Olan, (a) Milli Takım'ın 19-26 Mayıs Tarihleri Arasındaki ABD Turnesinde Kadroya Alınması Gündeme Gelen Genç Futbolcu, "şu Anda Sadece Süper Lig'e Çıkmanın Sevincini Yaşıyorum. Transfer Konusunuda Çok Düşünmüyorum, Ancak Kariyerimin En İyi Sezonlarından Birini Şampiyonlukla Noktaladım ve Kontratım da Bitti. Geleceğimi En İyi Şekilde Yönlendirecek Bir Kararı Vermek İstiyorum. Önce Kulübümle Görüşeceğim. (a) Milli Takım Forması Giymek Büyük Onur Olur. Bunu Çok İsterim. Görev Verilirse Her Zaman Hazırım" Dedi.

Yıllardır Süper Lig'e transferi gündemde olan, (A) Milli Takım'ın 19-26 Mayıs tarihleri arasındaki ABD turnesinde kadroya alınması gündeme gelen genç futbolcu, "Şu anda sadece Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşıyorum. Transfer konusunuda çok düşünmüyorum, ancak kariyerimin en iyi sezonlarından birini şampiyonlukla noktaladım ve kontratım da bitti. Geleceğimi en iyi şekilde yönlendirecek bir kararı vermek istiyorum. Önce kulübümle görüşeceğim. (A) Milli Takım forması giymek büyük onur olur. Bunu çok isterim. Görev verilirse her zaman hazırım" dedi.

Bucaspor'un tecrübeli yıldızı Erman Güraçar ise, "Bu benim arka arkaya üçüncü Bank Asya 1. Lig şampiyonluğum. Bu takım yüreğiyle bir yerlere geldi. Yöneticilerimiz, beni ne olursa olsun Süper Lig kadrosunda tutmak istiyor. Çok gururlandım. Eğer kalırsam yine varımı yokumu ortaya koyarım. Buca aynı havayı yakalarsa Süper Lig'de de çok can yakar "şeklinde konuştu.

Sarı-Lacivertliler, Balçova Termal Otel'de İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın verdiği resepsiyona katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title