Haberler

Bucaspor Teknik Direktörü Aybaba : "Böyle Oynamaya Devam Edersek Kümede Kalırız"

Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-1 biten Manisaspor randevusunda sezonun en mükemmel futbolunu sergilediklerini söyledi

Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-1 biten Manisaspor randevusunda sezonun en mükemmel futbolunu sergilediklerini söyledi.

Aybaba, "Müthiş iyi oynadık. Bunu kimse rakibin 10 kişi kalmasına bağlamamalı. Çünkü ilk 20 dakikada da üç-dört net pozisyonumuz vardı. Rakip takımın 10 kişi kalmasından sonra daha kötü oynadık. Muhtemelen futbolcularımızda bir rahatlama oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Böyle oynamaya devam edersek kümede kalırız" dedi.

Maçın sonunda hakem Barış Şimşek'e itirazının nedeninin oyun süresiyle ilgili olduğunu belirten Aybaba, "Her maç dört dakika uzatılacak diye bir kural mı var? Rakip taçı atmıyor, frikik kazanıyor, kullanmıyor.. Oynamak isteyen ile oynamayanı ayırt etmek zorundasınız. Gerekirse 10 dakika bile uzatabilirsiniz" diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman büyük bölümünü 10 kişi oynadıkları bir deplasmandan bir puan almalarının iyi sonuç olduğunu açıkladı.

Karaman, "1-0 öne geçtikten sonra skoru 4-5 dakika daha koruyabilseydik, sahadan üç puanla da ayrılabilirdik. Bizim altımızda olan, ama yaklaşmaya çalışan bir takımla aramızdaki puan farkını korumuş olduk. Önümüzdeki hafta İstanbul BŞB'yle yapacağımız maç daha fazla önem kazandı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title