Haberler

Bucaspor Osmanlı'ya Hazır

PTT 1. Lig’in ikinci yarısına Osmanlıspor maçıyla başlayacak olan Bucaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig'in ikinci yarısına Osmanlıspor maçıyla başlayacak olan Bucaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Son idmanı ziyaret edip takıma başarı dileyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise kaptanlar Zafer ve Erkan'a baklava ikram etti.

PTT 1. Lig'in 17. hafta karşılaşmasında yarın Osmanlıspor'u konuk edecek olan Bucaspor, bugün yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamladı. Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde yapılan antrenmanda taktik çalışan sarı-lacivertli ekip, maç saatini bekliyor. Bucaspor'a moral vermek adına idmanı ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, takım kaptanları Zafer ve Erkan'a baklava yedirdi.

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bucaspor antrenmanını izleyen Piriştina, daha sonra teknik direktör Mustafa Bahadır ve futbolculara başarı dileklerini iletti.

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı olan İskender Alın, Zafer Çevik ve Burak Aydın Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Levent Piriştina Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title