Haberler

Bucaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1.Lig'in 30.haftasında İzmir derbisinde Göztepe'nin konuğu olacak Bucaspor, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.PTT 1.Lig'in 30.haftasında 15 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda Göztepe'nin konuğu olacak...

PTT 1. Lig'in 30. haftasında İzmir derbisinde Göztepe'nin konuğu olacak Bucaspor, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.

PTT 1.Lig'in 30. haftasında 15 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda Göztepe'nin konuğu olacak Bucaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyeti sonrası yaptığı 1 günlük iznin ardından bugün Kaynaklar Tesisleri'nde derbinin hazırlıklarını başladı. Antrenman ısınma, açma germe ve koordinasyon çalışması ile başlayan Bucasporlu oyuncular daha sonra 15 dakikalık koşu yaparak antrenmanı sonlandırdı.

İrfan Başaran ve Tam Nsaliwa takımdan ayrı salonda çalışırken, Akın Açık ise antrenmana düz koşu ile devam etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bucaspor İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title