Haberler

Bucaspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bucaspor ile Eskişehirspor'un İzmir'deki randevusu 0-0 berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bucaspor ile Eskişehirspor'un İzmir'deki randevusu 0-0 berabere sonuçlandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Oyundan son derece memnun oldum" dedi.

Uygun, bir çok pozisyonuda kaçırdıklarını belirterek, "Kazanmayı istiyorduk. Şimdiye kadar oynadığımız maçlarda girmediğimiz kadar çok pozisyona girmemize rağmen skor üretemedik. Az pozisyona da girsek çok pozisyona da girsek galibiyet için skor üretmemiz şart. Rakibe pozisyon vermeden, bireysel yeteneklerini sergileyen iyi bir takım vardı. Sezon başında yeni kurulan bir takımın adaptasyonunun uzun sürebileceğini söylemiştik. İnsanlar 20 yıllık eşlerini tanıyamıyorlar. Oyuncularımız yalnızca 3 aydır birlikte çalışıyor. Mağlup olduğumuz takımlar bizim bütçemizin genelde 3-5 katı ekiplerdi. Önümüzdeki süreçte ne kadar zor deplasmanlarımız olsa da sahamızda oynayamasak da maddi durumumuz iyi olmasa da bu futbolcu kardeşlerim en iyi şekilde mücadelesini sürdürecektir. Yedek kulübesinde bize ayrılan bölgede zaman zaman oyunculara yardımcı olmak için bu alanı hepimiz kullanıyoruz. Orası bizim evimiz, onu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Oyundan memnunum, bütün futbolcularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Puanını 3'e yükselten Eskişehirspor'da görevden ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yerine takımın başında sahaya çıkan A2 takım Teknik Direktörü Ali Haldun Girginer ise, "Yeni teknik direktör getiriline kadar ben varım. Milli maç nedeniyle lige verilecek 15 günlük arada yönetim yeni teknik heyet konusunda karar alacaktır. Puan cetvelinin alt sıralarındaki iki takımdan çok iyi futbol beklemek fazla iyimserlik olur. İlk yarıda stresten dolayı iyi bir mücadele ortaya koyamadık. İkinci yarıda futbol adına önemli işler yaptık. Bizim bundan sonraki hedefimiz mücadeleci oyunumuzu devam ettirerek, Eskişehirspor'u hak ettiği yere getirmektir. İlk yarıda iyi oynamayıp ikinci yarı galibiyet elde edebilecek" diye konuştu.

Ergin KARATAŞ- İZMİR- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title