Haberler

Bucaspor'da Yıldırım'dan Gençlere Övgü

YENİ sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un teknik direktörü Ahmet Yıldırım, A takım kadrosuna dahil edilen genç futbolcular Devrim Bekar, Çağlayan Gülügen, Ercan Aygün, İsa Guler ve Enes Alıç'ın performansından memnun kaldı.

YENİ sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un teknik direktörü Ahmet Yıldırım, A takım kadrosuna dahil edilen genç futbolcular  Devrim Bekar, Çağlayan Gülügen, Ercan Aygün, İsa Guler ve Enes Alıç'ın performansından memnun kaldı.

Buca Futbol Akademisi'nde eğitim gören oyuncuların büyük bir hırsla çalıştığını dile getiren Ahmet Yıldırım, "Takımın geneli beni çok umutlandırdı. Tecrübeli futbolcularımızla geçlerimiz uyum içinde hareket ediyor. Altyapımızdan gelenler de oldukça hırslı. Bucaspor'un geleceği sağlam temellerde. Umuyorum gençlerimizin bu performansı giderek artacaktır" dedi.

Ahmet Yıldırım'ın 28 Temmuz'da başlayacak Bolu kampına 5 oyuncuyu da götüreceği bildirildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yıldırım Çağlayan Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title