Haberler

Bucaspor'da Seven Dönemi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bucaspor'da teknik direktörlük görevine İlker Seven getirildi. Basın Sözcüsü Sait Demir yaptığı açıklamada Seven ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına cuma günü Erzurum Palandöken'de başlayacaklarını belirten Demir, "Daha önce görüştüğümüz Serhat Akın'la anlaşma sağlayamadık. İlker Seven'de karar kıldık. Hocamız cuma günü takımın başında sahaya çıkacak. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Demir, 49 yaşındaki teknik adamın 2 sezon U21 takımında görev yaptığını hatırlatarak, "Şu an mevcut kadromuzun birçoğu altyapı oyuncularından oluşuyor. İlker hocamızın öğrencileri A takımda yer alıyor. Kendisini tercih etmemizin en büyük nedeni futbolcuları yakından tanıması" diye konuştu. Teknik adamlık kariyerine 2003 yılında Altınordu'da antrenörlük yaparak başlayan Seven, Bandırmaspor, Karşıyaka, Ödemişspor, Altınolukspor ve Buca Belediyespor'da çalıştı.

KADROYA GÜVENİM TAM

Yeni sezonda Bucaspor'u çalıştıracak İlker Seven takıma güvenin tam olduğunu söyledi. U21 Ligi'nde çalıştığı oyuncuların şu an A takımda olduğunu belirten Seven, "Geçen sezon gençlerimizin bir çoğu ilk kez profesyonel ligde oynadı. Üzerlerinden acemiliği attılar. Yeni sezonda çok daha iyi bir görüntü çizeceğiz. Yönetim bu görevi bana teklif ettiği anda hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü ben Bucalıyım, Bucaspor'da da 6 yıl futbol oynadım" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serhat Akın Palandöken Bucaspor Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title