Haberler

Bucak'taki Tekel Depoları, Belediyeye Tahsis Edildi

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bucak ilçesindeki Tekel depolarının belediyeye tahsis edildiğini bildirdi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bucak ilçesindeki Tekel depolarının belediyeye tahsis edildiğini bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Barbaros Mahallesi'nde bulunan ve daha önce Adalet Bakanlığı'na tahsis edilen 10 bin 814 metrekare büyüklüğündeki depoların, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun kararı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oluruyla Bucak Belediyesi'ne tahsis edildiğini kaydetti.

Özçelik tahsisin, göreve geldiği günden bu güne başarılı çalışmalara imza atan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'nun talebi üzerine gerçekleştirildiğini ifade etti.

Mutlu ise tahsis kararından mutluluk duyduğunu vurguladı.

Göreve geldiği günden bu yana ekibiyle çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Mutlu, şunları kaydetti:

"Bu tahsislerin gerçekleşmesinde Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Başbakan Yardımcımız Ali Babacan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'ye, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan'a Bucak halkı adına teşekkür ediyorum." - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Bayram Özçelik Ak Parti Burdur Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title