Haberler

Bucak'ta Çete Operasyonu

Burdur'un Bucak İlçesinde İşyerlerinden Haraç İstedikleri ve Vermeyenlere Şiddet Uyguladıkları Gerekçesiyle 8 Kişi Yakalandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde işyerlerinden haraç istedikleri ve vermeyenlere şiddet uyguladıkları gerekçesiyle 8 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Bucak ilçe merkezinde değişik işyerleri ve özellikle kahvehanelerden haraç isteyen, haraç vermeyen işyerlerinin çalışmasını tehditle engelleyerek işyerine zarar verdiği ve silahla işyeri taradığı iddia edilen 8 kişi yakalandı. Silahla toplu yağmaya teşebbüs, silahla kasten adam öldürmeye teşebbüs, çalışma hürriyetini engelleme, mala zarar verme, işyerini silahla tarama, konut dokunulmazlığını ihmal, 6136 sayılı kanuna muhalefet, görevli polis memurlarına mukavemet ve hakaret

suçlarından gözaltına alınan 8 şüpheliden A.T., M.T., H.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakırken, diğer şüphelilerden A.K., B.Ö., A.S., O.Ş. ve E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(AD-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title