Haberler

Buca'nın vaka haritası maviye dönüyor

Güncelleme:

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca'da vakaların en üst seviyeye çıktığı zaman ile günümüz vaka haritasını paylaşarak düşüşe dikkat çekti. Buca'nın 'çok yüksek riskli bölge' konumundan 'orta riskli bölge' konumuna düştüğünü ifade eden Kılıç, Bucalılara çağrı yaparak, "Haydi Buca. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına her zamankinden daha sıkı uyarak tüm kentimizi maviye boyayalım" dedi.

Korona virüs (Covid-19) vakası ilk çıktığı günden beri tedbirleri en üst düzeyde tutan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, vakalardaki düşüşe dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Tedbirlerin en üst düzeyde tutulması için tüm birimlere talimat veren Başkan Kılıç, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden Buca'nın 11 Kasım 2020'deki vaka haritasıyla 22 Aralık 2020'deki vaka haritasını paylaştı.

Kent genelinde pazaryerleri, iş yerleri, hizmet binası gibi vatandaşların yoğunluk gösterdiği yerlerde korona virüs tedbirlerinin uygulanmasından taviz vermediklerini ifade eden Başkan Kılıç, "Hepimiz, çok zorlu bir sürecin içindeyiz. Her gün, Buca'nın vaka haritasındaki değişimi titizlikle inceliyoruz. Çalışmalarımızı yoğunluk gösterten bölgelere yönlendiriyoruz. Sürecin başından beri Kaymakamlığımızla birlikte Buca'da tedbirlere uyulması, herkesin bilinçlenerek önlemlerini alması için denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dezenfekte çalışmalarıyla virüsü Buca'dan uzak tutmaya çalışıyoruz. Ama her şeyden öte, en büyük mücadelenin, hemşerilerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduğunda gerçekleştiğini biliyoruz" diye konuştu.

"Tüm kentimizi maviye boyayalım"

Tüm hemşerileri tedbirlere uymaya davet eden Kılıç, "Kararlı mücadelemiz sonuç¸ vermeye başladı. Buca, korona viru"s yoğunluk haritasındaki 'çok riskli bölge' konumundan, 'orta riskli bölge' konuma düşmeyi başardı. Bunu hep birlikte başardık. Yine her zamanki gibi güçlü olma zamanı. Haydi Buca. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına her zamankinden daha sıkı uyarak tüm kentimizi maviye boyayalım" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayat Eve Sığar Koronavirüs Erhan Kılıç Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title