Haberler

Bü'ye Bağlı Meslek Okullarında Mezuniyet Heyecanı

Bozok Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Bozok Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda eğitimini tamamlayan 148 öğrenci, Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Törene katılan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, yaptığı konuşmada, insan hayatında önemli zaman dilimlerinin olduğunu, mezuniyetlerin de bu anların başında geldiğini söyledi.

Mezun olan öğrencilere de seslenen Karacabey, "Bugün mezun edeceğimiz genç kardeşlerimiz, bir milletin gençliğinde eğer ülkesinin geleceğine ve ülkesinin kalkınmasına dönük bir ideal varsa ve bu hissediliyorsa ümit ederiz ki o ülkenin geleceği parlaktır. Bu nesil bizde oldukça inşallah ülkemizin geleceği parlaktır ve parlak olacaktır. Sevgili gençler hayatınızın dönüm noktalarından birini yaşıyorsunuz. Elbette öğrenmenin yaşı yoktur. Hayatınızda her zaman öğrenmek ve kendimizi geliştirmekle sorumluyuz." diye konuştu.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu'nda düzenlen törende de bölümlerini başarı ile tamamlayan 215 öğrenci mezun olarak diplomalarını aldı.

Törene katılan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, başarılı olan öğrencilere diploma ve ödüllerini verirken hayatlarında başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Karacabey Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title