Haberler

Bu Yarışma Cesaret İster

Güncelleme:

Erciyes Kayak Merkezi, Develi Kapı Magna Apex Tesisi; Playground'da gerçekleşecek eğlenceli yarışmada katılımcılar kendi tasarladıkları eğlenceli kostümleri giyip karlı havada kayarak buz gibi suyla dolu havuza atlayacak.

Herkese açık etkinliğe katılım için başvurular www.redbull.com.tr/jumpandfreeze adresinden yapılabiliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.'nin katkılarıyla gerçekleşecek; kış sporlarıyla yaratıcılığı buluşturan Red Bull Jump and Freeze'de yarışmacılar eğlenceli kıyafetler ve ekipmanlarla kayarak karlı havaya aldırmadan buz gibi suyla dolu havuza atlayacak.

Katılımcılar iki, üç veya dört kişilik takımlar halinde yarışmaya katılabilecek. Sadece snowboard ya da kayak ekipmanları değil, 50 metrelik pistte kayarak rampadan atlayabilecek her türlü malzeme atlama aracı olarak kullanılabilecek. Etkinliğin şov unsurunu güçlendiren ise yarışmacıların giyeceği birbirinden eğlenceli kıyafetlerle birlikte yarışmacılara gerçek bir şok yaşatacak buzlu suyla dolu havuz olacak.

Kendine has kostümleriyle rampadan uçup soğuk suya dalan yarışmacılar Atiye, Özlem Süer, Ece Vahapoğlu, Koray Candemir, Kemal Pekser, Simge Fıstıkoğlu ve Bilge Öztürk gibi ünlü isimlerden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi jürinin puanlarını belirleyecek. Yarışmada en yüksek puanı alan yarışmacılar ise sürpriz ödüller kazanacak.

Soğuk havaya ve soğuk sulara meydan okuyacak herkesin katılımına açık yarışmada başvurular www.redbull.com.tr/jumpandfreeze adresinde toplanıyor. Başvuranlar arasından en yaratıcı 30 takım seçilerek yarışmaya katılma hakkı kazanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Erciyes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title