Haberler

Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde "Allah" yazıyor

Güncelleme:

Nevşehir Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaç'a ait tavuğun yumurtladığı yumurtalar dikkat çekti. Yumurtaların üzerinde "Allah" ifadesini görenler şaşırdı.

İneklerin derilerinde "Allah" yazısına benzeyen desenler veya yumurtaların üzerinde "Allah" yazısına benzeyen şekiller her zaman dikkat çeker. Nevşehir, Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaş'ın tavuğu da sürekli olarak böyle yumurtalar yumurtluyor.

TAVUĞU 3 YIL ÖNCE ALDI

Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilik ile uğraşan Yaşar Ertaş bundan 3 yıl önce bir tavuk aldı. Almış olduğu tavuk yumurtlamaya başlamasının ardından yumurtladığı yumurtaların üzerinde 'Allah' yazısı olmasının ardından bunu köylüler ile paylaştı.

Yumurtladığı ilk günden beri yumurtalarının üzerinde 'Allah' yazısı olan tavuk

HER YUMURTASININ ÜZERİNDE "ALLAH" YAZISI VAR

Aradan geçen 3 yılın ardından da tavuğun her yumurtladığı yumurta üzerinde Allah yazısı olması köylülerin de ilgisini çekmeye başladı.

Yumurtladığı ilk günden beri yumurtalarının üzerinde 'Allah' yazısı olan tavuk

"SADECE BU TAVUK BÖYLE YUMURTLUYOR"

Allah yazılı yumurta yumurtlayan tavuğun sahibi Yaşar Ertaş yaptığı açıklamada, "Bu tavuk sürekli bu şekilde yumurtluyor. Bu da Allah'ın bir alametidir. Görüyorsunuz işte yumurtaların üzerinde Allah yazıyor. Tavuklarım arasında sadece bu tavuk bu şekilde yumurtluyor. İlk başladığından beri bu şekilde yumurtluyor. Tavuğumuz 3 senedir bende ve bu şekilde yumurtluyor. Her yumurtladığında da Allah yazısını görmek mümkün" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nevşehir Acıgöl Haberler

500

Yorumlar (39)

ali veli:

Allah beyin nasip etsin, böyle saçma şeylere inanmayı bırakın artık. hayvanın kalsiyumu az kalsiyumu!! yetiştirememiş yumurtaların kabuklarını

54
22
yanıtYanıtla
SİMİTCİ NACİ:

DEMEK Kİ BU TAVUĞUN YUMURTLAMA KASLARI OKUMA YAZMA BİLİYOR. CEHALET VE AHMAKLIK KOLKOLA.

18
14
yanıtYanıtla
yumurtacı:

yumurtanın kabuk şeklini yumurtlama kasına bağlayan cehalet ve ahmaklıktan mı bahsediyorsun? doğru haklısın sensin. . . !

yanıt8
yanıt4
Prof. Dr.:

Sen simitçilik yap, bilim uzmanı olma, yumurtlama kasları ile kabuk şekli arasında bir bağ kurabilmek cehaletini gösterir. Kabuk şeklini kas belirlemez.

yanıt6
yanıt5
Çelik:

Müslümanlar meyvede sebzede gördüğü her çizgide ''bakın Allah yazıyor'' seviyesinde, Batı Allah''ın yarattığı ne kadar bilim varsa hepsinde derinleşmekle meşgul. Belki Kur''an okumuyorlar ama Allah''ın yarattığı ayetlerin (delillerin) alimleri onlar. Biz de Kur''an da yok bilim de. ''Allah’a karşı ancak; kulları içinden âlim olanlar derin saygı duyarlar'' (35/28)

20
1
yanıtYanıtla
kara:

Peygamber efendimizden daha büyük bir delil yok, biz onun ümmeti olarak islamiyeti seçen bir toplumuz, RABBİMİN yarattığı her şeyin üzerinde ALLAH lafsı yazması normal, Ha birde bakış açısı diyebiliriz. Batılılara gelince o kadar derinleşmelerine rağmen islamiyeti seçmemeleri onların eksiği

yanıt6
yanıt6
ÇELİK:

Peygamber bir delil değildir ''Biz seni şahit, müjdeci, uyarıcı; Allah''ın izniyle O''na çağıran, nurlandıran bir ışık olarak göndermişizdir'' 33/45. ''Gökleri, yeri ve ikisinde yaydığı canlıları yaratması varlığının delillerindendir''. 42/29. Sırasıyla astronomi, yerbilim ve biyoloji çatısı altında onlarca fenni ilim üzerinde derinleşip Allah''ın kudretine şahit olma araçları. Allah 35/28''de açık açık, bilimde derinleştikçe inancınız güçlenecek diyor.

yanıt0
yanıt0
ÇELİK:

Batılılara gelince, Kur''an olmadan bu noktaya gelebildiler, bir de Kur''an okusalardı gelecekleri nokta bunun çok çok ötesinde olacaktı. Dediğim gibi, Allah''ın ayetlerini (delilllerini) çalışarak geliştiler, hem bilimde hem refahta. Biz ne bunu yaptık, ne de Kur''an yolunda kaldık. Sonuç tarumar olmuş, cahil bir İslam coğrafyası. ''Bir toplum kendisindekini değiştirmedikçe Allah onlarda bulunanı değiştirmez''. 13/11

yanıt0
yanıt0
ömer:

Bilmiyorsunuz bari konuşmayın ALLAH her şeye kadirdir RABBIM istedikten sonra her şekilde yumurtlar o tavuk

15
4
yanıtYanıtla
hee:

ulan ne öküz topluluğu be. her çizgiyi bir yere çekiyorsunuz. yuh

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title