Haberler

Bu Sezon Oynadığı 8 Resmi Maçta 5 Mağlubiyet Alan Fenerbahçe, Geçen Sezonun Gerisinde Kaldı

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilerek, ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, geçen sezonun gerisinde kaldı.

Sezona yeni bir yapılanmayla teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde başlayan sarı-lacivertliler, oynadığı 8 resmi maçta aldığı 5 yenilgiyle istediği performansın çok uzağında kaldı.

TARİHİN EN KÖTÜ SEZON BAŞLANGICI

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz ekibi Benfica'ya elenen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'e Bursaspor galibiyetiyle başlamasına rağmen aldığı üst üste 3 yenilgiyle tarihinin en kötü sezon başlangıcını gerçekleştirdi. Süper Lig'in 5. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönerek nefes alan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Liginde de hiç beklemediği farklı bir yenilgiyle karşılaştı. Fenerbahçe, Hırvatistan'da Dinamo Zagreb karşısında aldığı 4-1'lik yenilgi ve ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını üzdü.

GEÇEN SEZONUN ÇOK GERİSİNDE

Sarı-lacivertli takım geçen sezon çıktığı 47 resmi maçta 7 yenilgi yaşarken bu sezon daha 8 müsabakada bu istatistiğe yaklaştı. Geçen sezon Süper Ligde 4, Ziraat Türkiye Kupasında 1 yenilgi alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Makedon temsilcisi Vardar ile eşleşmesinde ise 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler bu sezon ise 8 maçta 5 yenilgi alırken, sadece 2 galibiyet elde edebildi. UEFA Şampiyonlar Liginde elenen UEFA Avrupa Ligine de yenilgiyle başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de de 5 maçta 3 yenilgi alarak beklentilerin uzağında kaldı.

BU SEZON GOL ORANI DÜŞTÜ

Fenerbahçe geçen sezon 47 resmi maçta, biri hükmen 3-0 olmak üzere toplam 106 gol kaydetti. Geçen sezon 2.2 gol ortalaması elde Fenerbahçenin bu sezon ortalaması ilk 8 maçta 0.87'ye düştü. Söz konusu 8 maçta sadece 7 gol atabilen Fenerbahçe, 3 karşılaşmada ise rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Sarı-lacivertliler, geçen sezon Aykut Kocaman yönetiminde ise 47 maçın sadece 4'ünde gol bulamamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

geçen yıl iyimiydi yani:

Geçen yıl ki hakemleri mumla arıyor diyecektiniz galiba :))))

6
5
yanıtYanıtla
))):

sesli güldüm ya. aynen doğru diyorsun. :))

yanıt3
yanıt2
hasann:

Geçen sezon ne yaptık ki arayalım? kupalar mı aldık uefa da final mı oynadık

3
0
yanıtYanıtla
Ak saçlı:

Mahalle takımlarını geride bıraktık rezillik paçadan akıyor böyle giderse küme düşer. Dün akşam sahada futbolcu yoktu. Tam bir facia rezil olduk. yazıklar olsun. Gururunuz yoksa para için bari oynayaydınız. . .

2
0
yanıtYanıtla
since 1903:

geçen sezonki hakemleri mumla arıyor diyecektiniz galiba :))))

1
1
yanıtYanıtla
ganarya:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınalikoç başkan fenev kümeye

0
2
yanıtYanıtla
zafer:

kartal beş beş beşş

1
1
yanıtYanıtla
Komtere:

Coco Aykutun 10 maclik galibiyet serisini aldi 10 maclik yenilgi serisne cevirdi. Yerli olunca mundar oluyor

2
0
yanıtYanıtla
beşiktaş since 1903:

bu kadroyla ancak bu kadar olur. ama geçen yılki gibi ligde ikincilik istiyorsanız Aziz yıldırım gibi masa başında bitireceksiniz işi. sahada bu kadroyla bu oyunla zor.

1
0
yanıtYanıtla
barış soykan:

bu futbolcular ne kadar arsız utanmadan para alanlar yüzsüz olur karakter sıfır çeker hoca dahil

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title