Haberler

Bu Senenin Modası Bisiklet Olsun"

Bayan herkesin yapabildiği bir spor. Bu vesileyle hem spor yapıp hem kutlama yapıp hem de İstanbul'un tarihi kalbine giriyoruz, tarihini keşfediyoruz.

Bayan herkesin yapabildiği bir spor. Bu vesileyle hem spor yapıp hem kutlama yapıp hem de İstanbul'un tarihi kalbine giriyoruz, tarihini keşfediyoruz. Kültür de bunun içinde. Hepsi iç içe" dedi.

"SADECE ALKOL MUAYENESİ YAPMASINLAR, BİSİKLETLİLERE VE YAYALARA DA SAHİP ÇIKSINLAR"

Güzel havayla birlikte tarihi yarımadanın keyfini süren bisikletliler arasında bulunan ünlü haber spikeri Serdar Cebe ise"Bisikletçiler için çok güzel bir gün. Keşke her gün böyle olsa; her gün sokaklarda güvenli halde trafik polislerimizin desteğinde bisiklete binsek. Burada esas görev trafik polislerine düşüyor. Lütfen sokakta, caddede, her yerde trafik polisi istiyoruz. Sadece alkol muayenesi yapmasınlar; yayalara, bisikletlilere sahip çıksınlar" diye konuştu.

"SAĞLIKLI YAŞAMA EVET, BAĞIMLILIKLARA HAYIR"

Arkadaşlarıyla birlikte bisiklet turuna katılan öğrenci Demet Palasoğlu da, "Yeşilay adına geldik. Sigaraya, alkole, bağımlılığa karşı olmak için geldik. Sağlıklı yaşama evet diyoruz, bağımlılıklara hayır diyoruz" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title