Haberler

Bu Okulda Sınıf, "Öğrenme Merkezi", Müdür İse "Eğitim Yöneticisi" Oldu

Bu Yıl Eğitime Başlayacak Özel Tekden Anaokulu Ve İlköğretim Okulu Müdürü Nuri Özkan, 45 Derslikli, 772 Öğrenci Kapasiteli Okulu Teknolojinin Son Ürünleriyle Donattıklarını Söyledi. Özkan, "Tahtalarımız Dokunmatik Ekranlı, İnternet Bağlantılı Ve İnteraktif Olarak Kullanılıyor. Bütün Derslerin Üni...

Bu yıl eğitime başlayacak Özel Tekden Anaokulu ve İlköğretim Okulu Müdürü Nuri Özkan, 45 derslikli, 772 öğrenci kapasiteli okulu teknolojinin son ürünleriyle donattıklarını söyledi. Özkan, ¨Tahtalarımız dokunmatik ekranlı, internet bağlantılı ve interaktif olarak kullanılıyor. Bütün derslerin ünite programları güncel olarak hazırlandı. Dersler, öğrencinin katılımıyla işlenecek. 42 öğretmenin hepsine dizüstü bilgisayar verdik. Dizüstü bilgisayar akıllı tahtaya bağlanacak ve ders işlenecek. Gelmeyen öğrenciye o günün konusu isterse internet üzerinden evine gönderilecek¨ dedi. Öğrencilere `akıllı kart` dağıtılacağını da belirten Özkan, bu kartlarla öğrencinin okula giriş çıkış saatleri, hangi yemekleri tercih ettiği, katıldığı kültürel ve sportif faaliyetlerin izleneceğini belirtti. Özkan, ¨Buna göre de öğrencinin sağlıklı beslenip beslenmediği, ne yapıp yapmadığı belirlenecek ve yeni programlar geliştireceğiz. Servisler uydu bağlantılı olacak. Servisin ne zaman nerede olduğu, gecikmenin öğrenciden mi, yoksa servisten mi kaynaklandığını kolaylıkla görebileceğiz¨ dedi.

TÜRKÇE DERSLERİ ŞARK ODASINDA

Özkan, Türkçe derslerinin ise, Şark Odası şeklinde düzenlenmiş sınıflarda işleneceğini belirtti. Özkan, ¨Okulda bazı kavramları de değiştirdik. Örneğin sınıf kelimesi yerine `öğrenme merkezi`, müdür yerine `eğitici yönetici`, hizmetli yerine `destek personeli` kelimesini tercih ettik. Eğitim ve öğretimi daha çok çağrıştırdığı için bu kavramları kullanacağız¨ diye konuştu.

Özel Tekden Anaokulu ve İlköğretim Okulu Müdürü Nuri Özkan, okulda zeka temelli, tam Öğrenme ve kubaşık (işbirliği) eğitim ve öğretim modelini uygulayacaklarını, ayrıca hayal bahçesi, demokrasi meydanı gibi bölümler oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title