Haberler
Güncelleme:

Vatandaşın her kuruşuna göz diken dolandırıcıların "mesaj" oyunu akıllara durgunluk veriyor

Vatandaşın cebindeki paraya göz diken dolandırıcılar, "Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan 3 bin lira sosyal destek ödemenizi almak için hemen tıklayınız, diğer sitelere itibar etmeyiniz" yazılı SMS gönderip link vererek tuzaklarına düşürüyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

GURBETCI:

Ya böyle Adalet Fakiri Baska Bir Ülke Tanimiyorum Türkiyeden Baska, Polisimiz Haydutu Katili Hirsizi Yakaliyor Adli Kontrol Sartiyla Tekrar Mahkeme Tarafindan Birakiliyor Avrupada Kanunlar Dürüst Vatandaslari Korumak icin Var Oysa Türkiyedeki Adalet Sistemi Katileri Hirsizlari Dolandiricilari Korumak icin Var Kadin Cinayetlerinin islendigi Ülkemiz Adina Utanir Olduk Böyle Utanc Verici Suclarin islendigi Bir Ülkenin itibari Olurmu Polis Memurunun Bile Korumasiz Olmasi Gibi.

4
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Sahtekarlar o link üzerinden bulunabilinir.

2
0
yanıtYanıtla
Cep:

Mesajı gönderen kurum değil normal cep numarası. Millette sazan gibi atlamasın dikkatli olsun

1
1
yanıtYanıtla
Eyvah ki eyvah:

Adalet partisi var ya başta işte..adinda adalet var yetmez mi?

0
2
yanıtYanıtla
REİS:

ADINDA HALK OLANLARI DA ZAMANINDA GÖRDÜK

yanıt0
yanıt0
yusufcuk:

Ne bir linke tıklarım ne de yabancı numaraları cevaplarım ama bunlar kazara çocuk basarsa işte o zaman dolandırıcılar amacına ulaşabilir. O yüzden çocuklara verirken telefonları dikkat etmek lazım.

1
0
yanıtYanıtla
Eleman:

Site zaten .de yani almanya. Dogru olmadigini burdan anlarsiniz

0
0
yanıtYanıtla
1234:

Sazan gibi atlıyorlarsa. Iyi olmus.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title