Haberler

Bu Ligde Misafir Olmak İstiyoruz"

2017-2018 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Saffet Mete, "Takıma yapacağımız birkaç takviye ile camia olarak birlik ve beraberlik içinde, ait olduğumuz lige dönmek için çalışacağız." dedi.

Mete, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve çalışmalara 10 gün Rize'de devam edileceğini söyledi.

İkinci kamp döneminin Avusturya'da gerçekleştirileceğini belirten Mete, "Burada 7 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. 27 Temmuz'da kampı tamamlayıp, Türkiye'ye döneceğiz. Zor ve çekişmeli lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Saffet Mete, hedeflerin belirlendiğini vurgulayarak, "Biz bu ligde misafir olmak istiyoruz. Takıma yapacağımız birkaç takviye ile camia olarak birlik ve beraberlik içinde, ait olduğumuz lige dönmek için çalışacağız. Amacımız bir an önce bütünlüğü bozmadan hedeflerimize ulaşmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Transfer çalışmaları

Transfer görüşmeleri yaptıkları futbolcular olduğunun altını çizen Mete, şöyle devam etti:

"Transferde en büyük kazancımız kadromuzu korumayı başarmaktır. Bu lig için yeterli kadromuz olduğunu düşünüyorum. Kamuoyuna yansıyan 4 veya 5 yabancı oyuncumuz ile de mecburen yollarımızı ayıracağız. Oğuz Han Aynaoğlu, Almanya'da futbol yaşantısına devam etmek istediğini için yollarımızı ayırdık. Patryk Tuszynski ile birkaç gün içinde anlaşmamızı karşılıklı olarak sonlandıracağız."

Teknik direktörlerinin isteği doğrultusunda iki veya üç yabancı takviyesi olacağını ifade eden Mete, "Aralarında yerli futbolcu da olacak. İkinci etap Avusturya kampına kadar bütün transferlerin bizimle olması için çalışıyoruz." dedi.

Mete, bir gazetecinin, 3 Temmuz süreciyle ilgili sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Bu süreç, bizden uzak bir süreç. Bunlarla gündeme gelmek istemiyoruz. Biz zaten temiz bir kulübüz. Bize göre Türkiye'nin bütün kulüpleri de temizdir. Kim 3 Temmuz'u yaşamak istiyorsa kendi içinde yaşasın. Bizi hiç ilgilendirmiyor."

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Cengiz Avusturya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title