Haberler

Bu Konuları Yatak Odanızdan Uzak tutun! İyi Bir Cinsel Hayat İçin 7 Yasak

Güncelleme:

Eşinizle ne kadar iyi geçiniyor olursanız olun, kendinizi onun yanında ne kadar rahat hissederseniz hissedin, bazı konular var ki yatak odasından uzak tutulması gerekiyor.

Uzmanlar, gecenin romantizmini bozmamak için yatak odanızda bazı konulardan kesinlikle uzak durmanızı öneriyor. Yatakta konuşabileceğiniz çekici konuların ve sözcüklerin sayısı bu kadar fazlayken, bazı konu başlıklarının yatak odasında yasaklanması daha iyi bir cinsel hayat için tavsiye ediliyor. İşte bu konulardan bazıları şöyle:

1. ESKİ SEVGİLİLER

Birlikte olduğu kişinin eski sevgilileri hakkında konuşmayı kimse sevmez ancak bunun hakkında konuşmanın da bir yeri ve zamanı var. Yatak odası ise kesinlikle onlardan biri değil. Bu durumdan kurtuluş yoksa bile eski aşklarınızı cinselliğe yakın olduğunuz anlara bulaştırmamaya özen gösterin.

2. İŞ HAKKINDA HER ŞEY

Gerçekten de stresli bir çalışma hayatına sahip olabilirsiniz ancak bundan cinsel ilişki öncesinde bahsetmek için hiçbir geçerli mazeretiniz olamaz. Yatak odası tüm stresinizi dışarıda bırakıp zevk almanın adresidir. Eğer kendinizi işinizden dolayı stresli hissediyorsanız muhtemelen aklınızı bundan kutrtarmak için en iyi yer yatak odasıdır. O yüzden iş hayatınızı kapının dışında bırakın.

3. EBEVEYN SORUNLARI

Yatakta ebeveynler ya da kardeşler hakkında konuşmak büyük bir hatadır. Bu zihninizde canlanmasını istediğiniz son görseldir muhtemelen. Yatakta hem sizin hem de eşinizin ateşinin sönmemesi için ailelerle ilgili konuları başka zamanlara erteleyin.

4. ETTİĞİNİZ SON KAVGA

Son tartışmanızı hala çözememiş olabilirsiniz ama cinsel ilişki esnasında aynı görüşte olmanıza gerek yok. O anlar çeşitli sebeplerle kendiniz affettirmek ya da içinizi dökmek için cazip gibi görünse de cinsel ilişki bitiminde her şey daha da kötüye gidebilir. Belki de bu konuyu açmanız her şeyi başlamadan bitirecektir.

5. EVLİLİK YA DA ÇOCUK PLANLARI

Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemek istemiyorsanız cinsel ilişkiden önce, evli değilseniz evlilik, çocuk sahibi değilseniz de çocuk konusunu asla açmayın. İlişkinizi bir sonraki adıma taşımak ya da çocuk sahib olmak istemeniz harika bir fikir olabilir fakat ateşi anlar önce bu konulara girmek sonradan pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca ortaya çıkabilecek bir görüş ayrılığı da gecenizi mahvedecektir.

6. EKSTREM FANTEZİLERİNİZ

Eğer denemek istediğiniz bazı ilginç fantezileriniz varsa bunları yatağa girmeden önce konuşmak daha iyi olur. Böylelikle karşı taraf düşünmek için bir şans vermiş olursunuz ve üzerinde baskı oluşturmamı olursunuz. Son anda dile getirilen sıradışı istekler, cinsel ilişkiyi hiç başlamadan sona erdirebilir.

7. FİZİKSEL GÖRÜNÜŞE DAİR DETAYLAR

Yatağınızı paylaştığınız kişinin bedenine dair yorumlarınızı kendinize saklayın. Herhangi bir uzun büyüklüğü, küçüklüğü, yağlı olması, sarkık durması, iyi ya da kötü görünmesi ya da aklınıza gelebilecek herhangi bir eleştirel yorum... Bunların yeri yatak odası değil. Hiç kimse mükemmel değildir. Cinsel ilişkiden önce karşınızdakinin bedenini yorumlamak çok büyük ihtimalle kötü sonuçlar verecektir.


Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Cinsellik Komik - İlginç Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Eyüp:

Buda haber şimdi evliliğin temel nedenleri bunlar

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title