Haberler

Geçmişi de Kaydedebilen Kamera Üretildi

Güncelleme:

Roader isimli kamera, kayıt tuşuna basıldıktan sonra hem anı hem de 10 saniye geçmişi kaydediyor.

Yeni geliştirilen Roader isimli kamera, sürekli kayıt yapma özelliği sayesinde hem anı hem de geçmişi kaydedebiliyor. Kayıt tuşuna basıldıktan sonra hafızasından 10 saniye kadar geriye gidebilen kamera, bu sayede geçmişi de kaydetmiş oluyor.

SÜREKLİ KAYIT YAPIYOR

Kameranın çalışma prensibi sürekli kayıt yapması üzerine kurulu. Görüntüleri 10 saniyeliğine hafızasında tutan bu kamera ile kaydetmek istediğiniz bir anın öncesine de ulaşabiliyorsunuz. Elektronik cihazlara bluetooth ile bağlanan alet, cep telefonundan biraz daha küçük boyutlara sahip.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Komik - İlginç Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

OĞUZ:

BUNUN NERESİ DEVRİM. . . . . :)))

6
0
yanıtYanıtla
Çok bilmiş.:

Çalışma mantığı shadowplay ile aynı, bunu her kamera ile yapabilirsiniz.

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

rahatsızmı arkadaş bunlar kaydettiğin her an zaten geçmiş oluyor 10 saniye önce yada sonra demekki sürekli bi 10 saniyelik periyod kaydedip siliyor da haber değeri ne sanki bana atomu parçaladı

1
0
yanıtYanıtla
Has Mühendis:

Sürekli kayıt yapıp son 10 saniyesini hafızasına otomatik olarak kaydedip silen ve muhtemelen çok enerji harcayan standart bir kamera. bu işlemleri yapmak için bu yazılımın kodlu olduğu entegre devre içerisine yerleştirilmiş. öyle anlatıldığı gibi voaaa bi şey değil yani. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gercekten güzel bi düsünce. bazen video cekmek istenilince hep bir iki saniye gec kailiniyo ve önemli kisimlar cekilemiyo. gördügümüz kaariyla bunua birikle böyle bir sorun kalmis olamayacak

0
0
yanıtYanıtla
Hakan Demirci:

hareket sensörlü güvenlik kamera sistemlerinde bu özellik yıllardır var hiç gündem olmadı enteresan :)

0
0
yanıtYanıtla
Ti:

Geçmişte bir olay görüp bugün anlatmak gibi birşey sonuçta geçmişi anlatıyorsun zamanda yolculuk yapmış oluyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Dagci komando:

Adamlar parakazanmanin yolunu bulmus bukamerayi alanlar demekki 10 saniye onceki olayi hatirlamiyanlardir benden armadas tavsiyesi 10 saniye once olanolayi hatirlamiyorsa Obeyni cikartip Denise againki baliklarin birisineyarar cunku onlarda hatirlamiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
ZAFER:

ZATEN KAMERA GEÇMİŞİ KAYDEDİYOR HA HA HA

0
0
yanıtYanıtla
geçmişden gelen adam:

geçmiş geçmişi geçmiş olsun geçmişi eğer geçerse geçmişi geçmiş olsun geçmiş geçmişi

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title