Haberler

"Bu Husumetin Kaldırılmasını İstiyorum"

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursaspor ile siyah beyazlı taraftarlar arasındaki gerginliğe ilişkin konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursaspor ile siyah beyazlı taraftarlar arasındaki gerginliğe ilişkin olarak, "Beşiktaş camiası adına bu husumetin kaldırılmasını istiyorum. Onun için bir iki adım atmaya çalışıyoruz. İnşallah sonucuna ulaşır" dedi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi'nin "Futbolun Zirvesi" başlığıyla düzenlediği yarınki panele katılacak Orman, Mudanya'da bir balıkçıda Bursa Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle yemek yedi. Orman, yemek çıkışı AA muhabirine yaptığı açıklamada, aslında iki taraftar grubu arasında değil iki camia arasında gerginlik bulunduğunu belirtti.

Gerginliğin giderilmesine yönelik başlattığı girişime halkın çok güzel tepki verdiğini ifade eden Orman, "Beşiktaş camiası adına bu husumetin kaldırılmasını istiyorum. Onun için bir iki adım atmaya çalışıyoruz. İnşallah sonucuna ulaşır. Çok güzel tepkiler var. Şimdi Bursa'dayım ve herkes yanıma geliyor. Çok sempatiyle bakılıyor. Tabii bunun karışında olanlar da olacak. Her pozitif fikrin karışında negatif fikirler de olacak ama sonucunda iyi bir şey olacağına eminim" diye konuştu.

Orman, "Umutlu musunuz-" sorusunu ise "Umutluyum tabii ki. İyi, hayırlı işler, hayrına yapılan işler için umutlu olmamak için bir sebep yok. Ben Bursa'da yaşayan Bursalı taraftarların gayet pozitif olduklarına eminim. Bunun zaman içinde eriyeceğine inanıyorum" yanıtını verdi.

Muhabir: Vedat Yücebaş / Buğra Ersavaş

Yayıncı: İbrahim Uyar - BURSA

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman Bursaspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title