Haberler

Bu Hayvanlar Görenleri Şaşkına Çeviriyor

Kırıkkale'de Yaklaşık 50 Yıldır Kümes Hayvanı Besleyen Karakoç Ailesinin Evinde Bulunan Hayvanlar Görenleri Şaşkına Çeviriyor. Geçtiğimiz Yıllarda 'Allah' Dediği İleri Sürülen Horoza ve Köpekten Süt Emen Kediye Sahip Olan Ailenin Yeni Maskotu İse 6 Patili Köpek Yavrusu ve 5 Tırnaklı Tavuk Oldu.

Kırıkkale'de yaklaşık 50 yıldır kümes hayvanı besleyen Karakoç ailesinin evinde bulunan hayvanlar görenleri şaşkına çeviriyor. Geçtiğimiz yıllarda 'Allah' dediği ileri sürülen horoza ve köpekten süt emen kediye sahip olan ailenin yeni maskotu ise 6 patili köpek yavrusu ve 5 tırnaklı tavuk oldu.

Kırıkkale'de uzun yıllardır kümes hayvanı ve evcil hayvan besleyen Karakoç ailesinin bir süre önce hayvanları arasında farkettiği ilginç özellik görenleri şaşkına çeviriyor. Evde ördek, tavuk, kedi, köpek gibi hayvanlar besleyen ailenin, bir süre önce tavuklarının birinin iki ayağının 5 tırnağı olması oldukça ilgi uyandırdı. 5 tırnaklı tavuğun yanı sıra bir süre önce dünyaya gelen köpek yavrusunun da arka iki ayağında 6 patinin bulunması ise şaşkınlığa neden oldu.

Besledikleri hayvanların oldukça ilginç özelliklere sahip olduğunu belirten Karakoç ailesinin küçük oğlu Şahin Karakoç, daha önce bir horozlarının 'Allah' dediğini iddia ederek, kedisinin de yeni doğum yapan köpekten süt emdiğini açıkladı. Babasının, Kırıkkale Belediyesi Mezbahanesi'nde çalıştığını ve hayvanları çok sevmesinden dolayı uzun yıllar hayvan beslediğini belirten Şahin Karakoç, hayvan sevgisinin babasına da dedesinden kaldığını belirtti.

Şahin Karakoç, "Ailemizin beslediği hayvanların oldukça ilginç özellikleri bulunuyor. Özellikle geçtiğimiz yıl ölen ve 'Allah' diyen horozumuzu görmeye insanlar gelirdi. Bir süre önce de yavru kedimiz yeni doğum yapan köpeğimizden süt emiyordu. Şimdi de 5 tırnaklı tavuğumuz ve 6 patili yavru köpeğimiz var. Ben küçüklüğümden bu yana hayvanları çok severim ancak ilk defa böyle bir şey görüyorum. Babam da ilk kez böyle bir şey gördüğünü söyledi. Tavuk ve köpeği görmek için sürekli insanlar geliyor. Ailemiz değişik özellikleri bulunan hayvanlar konusunda oldukça şanslı" dedi.

(SY-BÖ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title