Haberler

Bu Hafta Salon’da Kaçırılmayacak Etkinlikler

Salon takipçilerini bu hafta renkli bir hafta bekliyor! 9 kasım salı ve 10 kasım çarşamba geceleri trompet ustası terence blanchard'ı ağırlayacak Salon'un bu sezon Phonem by Miller kapsamındaki ikinci gecesinde 11 Kasım Perşembe gecesi Belçikalı topluluk The Go Find sahne alacak. 12 Kasım Cuma akşamı ise mimar Doğan Kuban, Doğan Hızlan'ın her ay farklı konuklarla farklı konuları tartıştığı edebiyat buluşmalarına konuk olacak.

9 Kasım Salı Ve 10 Kasım Çarşamba:

Trompetin Efsane İsmi Terence Blanchard Salon'da

Salon Kasım ayında bir caz efsanesini ağırlıyor! Dâhiyane yeteneğiyle günümüzün en iyi trompetçilerinden kabul edilen Terence Blanchard, üst üste iki konser vermek için İstanbul'a geliyor.

1990 yılından bu yana birlikte çalıştığı Spike Lee'nin filmleri için yaptığı müziklerle de büyük beğeni toplayan ve bu albümlerle Grammy ve Altın Küre'ye aday gösterilen Blanchard, 2005 yılında "En İyi Enstrümantal Caz Albümü" dalında Grammy ödülünü kazandı. Trompetle ilkokul yıllarında tanışan usta müzisyen, Blue Note etiketinden çıkardığı Bounce ve Flow albümleriyle caz dünyasında çığır açtı.

Trompet ustası Terence Blanchard, 9 Kasım Salı ve 10 Kasım Çarşamba geceleri saat 21.30'da, beşlisiyle birlikte Salon sahnesinde olacak. Konserin biletleri 60 TL (masa), 40 TL (oturmalı) ve 20 TL (öğrenci) üzerinden satılıyor.

11 Kasım Perşembe:

Phonem By Mıller'ın Kasım Konuğu Belçikalı Topluluk The Go Fınd

İKSV tarafından Miller sponsorluğunda 8 senedir, genç ve yenilikçi müzikleri İstanbul seyircisiyle buluşturan Phonem By Miller, Salon'da alternatif müzik tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Ekim ayındaki Liars konserinin ardından, Salon'un yeni sezonda Phonem by Miller kapsamında ağırlayacağı ikinci isim, bağımsız müziğin son yıllardaki en önemli temsilcilerinden The Go Find. The Go Find konseri öncesinde, I Create Soundscapes ve Hey Rabies projeleriyle tanıdığımız Berk Çakmakçı ile kim ki o üyeleri Berna Göl ve Ekin Sanaç'ın ortak grubu Soft Gates sahnede olacak.

Belçikalı şarkıcı-ozan Dieter Sermeus'un tek kişilik projesi olarak başlayarak, indie müzik sevenlerin yakından takip ettiği Morr Music ailesinin kadim bir üyesi haline gelen The Go Find, geçtiğimiz Nisan sis dolayısıyla ertelediği heyecanla beklenen konserini 11 Kasım Perşembe gecesi saat 21.30'da gerçekleştirecek.

Miami ve Stars on the Wall albümleriyle dikkat çeken Belçikalı topluluğun bu yıl yayımlanan son albümü Everybody Knows It's Gonna Happen, Only Not Tonight, akustik gitarlar, neşeli synthesizerlar ve yumuşak bir vokalle bezenmiş indie-pop şarkılarından oluşuyor.

Phonem by Miller: The Go Find konserinin biletleri 30 TL ve 20 TL (öğrenci) üzerinden satılıyor. Salon'da gerçekleştirilecek Phonem by Miller geceleri için özel bir kombine bilet de satışa çıkarıldı. Üç ayrı Phonem by Miller konseri için geçerli olacak kombine biletin fiyatı 80 TL olarak belirlendi.

12 Kasım Cuma:

Doğan Hızlan, Edebiyat Buluşmaları'nda Doğan Kuban'ı Ağırlıyor

Salon'da Doğan Hızlan'ın, her ay farklı konuklarla farklı konuları tartışacağı edebiyat buluşmaları devam ediyor! Yeni sezon boyunca her ay gerçekleştirilecek edebiyat buluşmalarının ikincisinde, Doğan Hızlan'ın konuğu, 30 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 39. İstanbul Kitap Fuarı'nın onur yazarı Doğan Kuban.

Doğan Hızlan, bu edebiyat buluşmasında mimar Doğan Kuban'la, hazırladığı kitaplar ve yaptığı çalışmalar üzerine sohbet edecek. 12 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğine katılmak isteyenlerin pazarlama@iksv.org adresine rezervasyon e-mail'i göndermeleri yeterli.

Biletler, Biletix satış kanalları, İKSV binası ve etkinlik günlerinde Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Lale Kart Artı sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanıyor. Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title