Haberler

Bu Fuar Kitap Kurtlarını Buluşturdu

Bursa'da, 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı ve 600 yazarın okurlarıyla bir araya geleceği 11.Kitap Fuarı, kitap kurtlarını buluşturdu.

Bursa'da, 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı ve 600 yazarın okurlarıyla bir araya geleceği 11.Kitap Fuarı, kitap kurtlarını buluşturdu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kitap fuarı ünlü yazarları okuyucularıyla buluşturuyor. Geçen sene 250 bine yakın kişinin ziyaret ettiği fuar, bu yıl "Kitap Baharı" temasıyla kapılarını açtı. Fuar 17 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak. Fuarda, Gülten Dayıoğlu,İlber Ortaylı, Üstün Dökmen, Ayşe Kulin, Can Dündar, Yekta Kopan, Ece Temelkuran, İpek Ongun,Enver Aysever, Canan Tan, Ahmet Ümit, Cemil Kavukçu, Talha Uğurluel, Necdet Neydim gibi birçok şair, yazar ve bilim insanı vatandaşlarla buluşacak. Kitap kurtlarını buluşturan fuarda girişler ücretsiz olduğu bildirildi.

HAKİKAT KİTABEVİ ESERLERİNE TAM NOT

Fuarda Hakikat Kitabevi tarafından basılan kitapların yer aldığı stant da vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Birbirinden güzel dini eserlerin uygun fiyatlarla sergilendiği dini kitaplar vatandaşların beğenisini topladı. Fuarda, 12 - 16 Mart tarihlerinde 10.00 - 19.30, 17 Mart tarihinde 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

(YS)

12.03.2013 10: 03: 12

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlber Ortaylı Üstün Dökmen Ayşe Kulin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title