Haberler

    Bu Fotoğrafın İpad ile Çizildiğine İnanamayacaksınız!

    Gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar inandırıcı görünen bu fotoğrafın nasıl çizildiğini adım adım görmek ister misiniz? Bu videoyu kesinlikle kaçırmayın. Tablet bilgisayarlar ile bugüne kadar sıradışı...

    Gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar inandırıcı görünen bu fotoğrafın nasıl çizildiğini adım adım görmek ister misiniz? Bu videoyu kesinlikle kaçırmayın.

    Tablet bilgisayarlar ile bugüne kadar sıradışı işlere imza atıldığını görmüştük ancak başarı çıtasının hiç bu kadar yukarı tırmandığına şahit olmamıştık. Ressam Kyle Lambert, iPad'i le bir çizim yaptı. Morgan Freeman'ı çizen artist, gerçeğinden ayırt edilemeyecek bir işe imza atmış.

    Procreate uygulamasını kullanarak ve sadece iPad ile gerçekleştirilen çizimin 200 saatten fazla sürdüğü ve 285.000 dokunuş ile tamamlandığı belirtiliyor. Procreate uygulamasının çizim anlarını adım adım kaydeden  time-lapse özelliği ile gerçekleştirilen videoyu kesinlikle izlemenizi öneriyoruz.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    İpad Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title