Haberler

Ünlü sanatçılarla fotoğrafını paylaşan Hatice, itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hatice, 2000 yılında Ebru Gündeş, Mahsun Kırmızıgül, Şafak Sezer, Yavuz Bingöl, Alişan, Ceylan ve şu anda hayatta olmayan Ciguli ile birlikte çekilmiş karesini Instagram'dan paylaştı. Fotoğraf üzerinden bir de açıklama yapan şarkıcı, "O dönemler çok çalışıyorduk ama dilenci gibi de para istiyorduk" itirafını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı 'Sensiz de Yaşanmıyor'u müzik severlerin beğenisine sunan Hatice, son paylaştığı fotoğrafla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ"

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Hatice, 2000 yılında Mahsun Kırmızıgül, Ebru Gündeş, Yavuz Bingöl, Ceylan, Şafak Sezer, Ciguli ve Alişan gibi birçok ünlü isimle çektirdiği bir fotoğrafı yayınladı. Bir fotoğrafla takipçilerine nostalji yaşatan şarkıcı paylaşımına "Size şampiyonlar ligi fotoğrafı bırakayım. Yıl 2000 Prestij Müzik ailesi Avrupa Turnesi 'en kaliteli zamanlardı' Beni bulun" notunu düştü.

Ünlü sanatçılarla fotoğrafını paylaşan Hatice, itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi

"FOTOĞRAFTAKİLERDEN SADECE ALİŞAN VE CEYLAN'LA GÖRÜŞÜYORUM"

Paylaştığı fotoğrafın ardından Snob Magazin'e açıklama yapan ünlü şarkıcı, fotoğraftaki sanatçıların birçoğuyla görüşmediğini söyledi. 21 yıl öncesinden bahseden şarkıcı, "Güzel günlerdi. Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Prestij Müzik dönemiydi. Mahsun Kırmızıgül o dönem patronumdu. Avrupa turnesi için fotoğraf çekimi yapmıştık. Şimdi bu fotoğrafta yer alan isimlerden sadece Ceylan ve Alişan ile görüşüyorum. Her şey eskide kaldı. İnsan bu tür fotoğrafları görünce duygusallaşıyor" dedi.

"HEM ÇALIŞMAKTAN OTURAMIYORDUK HEM DE DİLENCİ GİBİ PARA İSTİYORDUK"

Çarpıcı ifadelerine devam eden Hatice, "Şimdi nankörlük yapmak istemiyorum ama üzerimizden çuvallarla paralar kazandılar. Bir dakika k..ımızın üzerine oturamıyorduk çalışmaktan. Öyle bir sözleşme yapmışlardır ki bir şey talep edemiyorduk. Dilenci gibi para istiyorduk resmen" diyerek ağızları açık bıraktı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Yavuz Bingöl Şafak Sezer Ebru Gündeş Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (38)

Ziyaa:

Bütün sevimsiz tipler, bir araya toplanmış...

51
6
yanıtYanıtla
Mehmet:

Cuguli dışında

yanıt17
yanıt3
pantelimos:

Keşke suudi arabistana gitsem bunların sanatçı olduğu ülkede nefes almak zor geliyor burda zurnacı topluluğu. . .

20
6
yanıtYanıtla
bilen:

onlara iyi insanlar demiyorum ama seninde için çürümüş

yanıt13
yanıt3
PANTELİMOS:

Bir Arkadaş icin çürümüş diye yazmıs sonra yoruu silmiş evet bu ülekede senin gibiler varken malesef içimiz çürüyecek sen bunları izlersen televizyonlarda bunları bize pazarlar bizde bunları izleye dinleye çürürüz malesef . . . üzüm üzüme baka baka hesabı . . .

yanıt2
yanıt1
Mantikkk:

Tutan yok kardeş git o zaman

yanıt1
yanıt2
Hasan:

Tiplere bak varoşlar şimdi hepsi adam oldu

20
3
yanıtYanıtla
KÜRŞAT:

GEÇMİŞTEKİ HALİNİ SUAN Kİ HALİ İLE KIYASLAMA YAPABİLİRSİN AMA BU ŞEKİLDE VAROŞ DİYEMEZSİN KENDİNİ ONLARIN YERİNE KOYDA GÖRELİM

yanıt4
yanıt6
general:

topram haklı tam varoşlara göre bir kare

yanıt2
yanıt1
Mehmet:

Kusura bakmayin artik yalakaliginiz artik fazla yemiyor Yiyenlerde uyanacak Allah büyüktür

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title