Haberler

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu engelli vatandaşı evinde ziyaret etti

Güncelleme:

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede yaşayan bedensel engelli 56 yaşındaki Eşref Öztek'i evinde ziyaret etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede yaşayan bedensel engelli 56 yaşındaki Eşref Öztek'i evinde ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Öztek ailesinin daveti üzerine Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile aileyi Şeyh Şamil Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Devletin verdiği sosyal destekler dışında geliri olmayan ve yaşadığı hastalık sonucu iki bacağını kaybeden 4 çocuk babası Eşref Öztek, zorlu yaşamını Belediye Başkanı Beyoğlu'na anlatrak, destek istedi.

Beyoğlu, aileye ayni ve nakdi destek vereceklerini ifade etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beyoğlu, şunları kaydetti:

"Son 19 yılda güçlü, sosyal devlet olma adına tarihi adımlar atan devletimiz hiçbir vatandaşını yalnız bırakmaz ve mağdur etmez. Bu kardeşimizin yaşadıklarına çok üzüldük. İlgili kurumlarla görüşerek kendisine yardımcı olacağız. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal devlet atılımları son 19 yılda gerçekleşti. Devletimiz ve hükümetimiz tüm imkanlarıyla sizler gibi desteğe muhtaç vatandaşların yanında. Taleplerinizin yerine getirilmesi hususunda elimizden geleni yapacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Beyoğlu Beyoğlu Mahkum Bağlar Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title