Haberler

Bu Defa Doktorlar Hizmet Etti, Hemşireler Eğlendi

AYDIN (İHA) – Aydın Liva Hastanesi'nde Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama yapıldı. Etkinlikte hastanede çalışan doktorlar en büyük yardımcıları hemşireler için seferber olurken, etkinlik kapsamında doktorlar hizmet etti hemşireler de günlerini kutladı.

Aydın Liva Hastanesi'nin sosyal tesislerinde Hemşirelik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Başhekim Erdal Gezer, Başhekim yrd. Dr Gülgün Gezer,Yönetim Kurulu Üyeleri Halim Irmak, Hamdullah Irmak, hastane çalışanları ve hemşirelerin yanı sıra davetliler katıldı.

Hemşirelik Haftası pastasını kesen Başhemşire Şeyma Çorbacı, 1964 yılından itibaren 12-18 Mayıs tarihleri arasında Hemşirelik Haftası olarak kutlandığını belirterek " Hemşirelik; Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruma, yükseltme ve geliştirmek mesleğidir. Tarihten bu yana hemşireler şifa bekleyenlere tıbbı olarak yardımcı oldukları gibi güler yüzle verdikleri hizmetleri ile aynı zamanda moral ve motivasyon kaynağı olmuştur" diyerek kutsal bir mesleği icra ettiklerini ifade etti.

Sağlık alanında doktorların vazgeçilmez yardımcıları olan hemşirelerin günlerini kutlayarak konuşmasına başlayan Liva Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Gezer en çok fedakarlık isteyen mesleklerden birinin hemşirelik olduğunu belirterek "Halk arasında ve sağlık camiasında 'beyaz melek' diye de adlandırılan önemli bir görevi ifa eden hemşirelerimiz bıkmadan usanmadan meslek hayatları boyunca hastalara bakıp iyileşmesi için fedakarca çalışır. Bu çok kutsal ve çok saygı duyulan mesleği fedakarca ve tebessümle icra eden tüm beyaz meleklerin gününü kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından pastalarını kesen hemşirelere hastane yönetimi tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title