Haberler

Bu da Türk Usulü Kurtarma! Refüje Çıkan Otomobili Böyle Yola İndirdiler

Güncelleme:

Aydın'da meydana gelen tek taraflı bir trafik kazası sonucu ortaya çıkan görüntüler izleyenleri şaşırttı. Orta refüje çıkan otomobil, bölgede toplanan vatandaşların ittirme ve kaldırma gücü ile yola indirilerek kimse gelmeden bölgeden uzaklaştırıldı.

OTOMOBİL REFÜJE ÇIKTI

Kaza Aydın-İzmir Karayolu Bayındırlık Kavşağı'nda meydana geldi. İncirliova istikametinden Aydın Efeler istikametine seyir halinde olan otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ziraatçılar Kavşağı'nda orta refüje çıktı.

TOPLANAN KALABALIK ARABAYI KALDIRARAK YOLA İNDİRDİ

Kazada yaralanan kimse olmazken çevrede toplanan kalabalık orta refüjdeki otomobili kaldırarak ve ittirerek karayoluna indirdi.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİDERKEN, OLAY ANI KAYDEDİLDİ

Trafiğin oldukça yoğun olduğu E-87 karayolunda otomobil daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. İlginç kurtarma operasyonu kameralara bu şekilde yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın 3.Sayfa Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (8)

iso:

türke bu çok zor de otur seyret o bir yolunu bulur

6
1
yanıtYanıtla
HER ŞEYİ BİLEN ADAM !!:

Bilinçli VATANDAŞ yardımsever ve duyarlı. Mükemmel.

4
0
yanıtYanıtla
sezgin:

adamlar polis cekici cagırsa arabadan pahalı ceza verecekler napsın yurdum insanı kendi işini kendisi görmüş polis gelse arkadan bide 5 6 bin tl para cezası gelir

1
1
yanıtYanıtla
38li:

ben o adam oraya nasıl gırmıs cözemedım yanlız.

1
0
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

"Yurdum insanı" dedikleri bu olsa gerek

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

konuşmuyorum görüyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
malum kız:

sen zaten konuşma boş insan

yanıt0
yanıt0
Gayet normal:

Bu olay gayet normal nesi sikinti? Adam direk yikmamis dukkana girmemis eee yardim ile devam etmis. Anormallik bu haberi bu sekilde yazanda.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title