Haberler

Bu da Meyve Döneri

İzmir'de açılan 'Meyve Döner' dükkanı görenleri şaşırtıyor. Çeşit çeşit meyvelerin dönerlerinin satıldığı dükkanda, Malatya'ya özgü tatlılar ve yemişler de yer alıyor.

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan "Meyve Dönercisi", nar, üzüm, kayısı gibi meyvelerin balla karıştırılmış dönerini satmaya başladı. Et ve tavuk dönere rakip olan "Meyve Döneri" doğal tatlandırıcılar kullanılması sebebiyle de sağlıklı bir tatlı alternatifi olarak müşteriye sunuluyor. Meyve dönerinin imalatçısı Metin Bay, Malatya'da çok talep gören meyve dönerini İzmirlilerle buluşturmaya karar verdiklerini ve ilginin beklenenin de üstünde olduğunu söyledi. Malatya'ya özgü her türlü tatlı ve

yemiş çeşidini sattıklarını belirten Metin Bay, müşterilerinin meyve dönerini şaşırtıcı ve lezzetli bulduklarını söyledi. Meyve dönerini ilk kez tadanlar ise doğal meyvelerden oluşan tatlının çok lezzetli olduğunu söylediler.

(YB-YK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title