Haberler

Bu Açıklama Olay Yaratır

Best Model Yarışmalarının Kurucu Başkanı Erkan Özerman, "Eşyan Özhim Yarıştığı Dönemde Seçilmeyince Kıyameti Koparmıştı" Dedi.

Best Model yarışmalarının Kurucu Başkanı Erkan Özerman, geçen hafta yapılan Best Model of Turkey'de eşit puan alan iki aday arasında uzun boy tercihi yaptığını söylüyor: Aynı durum Eyşan Özhim yarışırken de olmuştu. Seçilmeyince de kıyameti koparmıştı!.

Özarman şunları söyledi:

"Eyşan, 'Best Model of Turkey' yarışmasına katıldığı yıl yapmadık adilik bırakmadı. 'Hiç ismi olmayan Sema Şimşek gibi bir kadını nasıl seçersiniz, ben Türkiye'nin en iyi mankeniyim!' diye kıyametleri kopardı, ağladı. O yıl Fransa'dan çok önemli bir jüri vardı. Hepsi, 'Boyun çok kısa, bu boyla podyum mankeni olamazsın. Çok güzel bir kızsın ancak fotomodel olursun' dedi. Ama o kendine yediremedi ve dedi ki, 'Sema Şimşek gibi 17 yaşında, ne olacağı belli olmayan sıradan bir kız nasıl benim önümde birinci olur?' O zaman şunu dedim ona: 'Biz en iyisini seçmekle görevliyiz. Sema ileride iyi bir manken olacak. Bu kadar kızgınlık ve üzüntüyle ileri geri konuşma, sonra çok üzülürsün." O jüriye teşekkür borçluyum; Canan Yaka da vardı o jüride. Onlar, o kısa boylu ve podyum mankeni olma şansı olmayan kıza değil; ismi olmayan, Türkiye'ye Almanya'dan gelmiş gencecik Sema'ya şans tanıdılar ve Sema dünya podyumlarında houte couture defilesinde Jean Louis Scherrer'e çıkan ilk Türk mankeni oldu. Şu anda da Türkiye'nin en iyi mankeni! Yıldırım Mayruk söylüyor bunu. Bu yıl ki olay da yüzde yüz bu olaya benziyor. Zaten Eyşan konusunda de ne kadar haklı olduğumuz çıktı. Best Model olamadı ama Türkiye'nin en önemli fotomodeli oldu. Demek ki kararlarımız doğru..."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title