Haberler

Btso'dan 127. Yıl İftarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının 127. kuruluş yıldönümü nedeniyle iftar düzenlendi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının 127. kuruluş yıldönümü nedeniyle iftar düzenlendi.

BTSO Hizmet Binası'ndaki iftara Bursa Valiliğinden Antalya Valiliğine atanan Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emniyet Müdürü Selami Yıldız, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve sanayiciler ile diğer davetliler hazır bulundu.

Mehmet Emin Ay'ın duasıyla başlayan iftarda konuşma yapan Karaloğlu, Bursa'da tüm kurumlarla çok iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyledi.

Kente veda ettiğini ancak Bursa'nın kalbinde her zaman kalacağını dile getiren Karaloğlu, "Ulu şehir Bursa'da çok güzel 3 yıl yaşadım. Bursa'da başlayan dostluklarımız inşallah bundan sonra da devam edecek. Hangi görevde ve konumda olursam olayım Bursa için yapmamız gereken bir şey olursa hiç çekinmeden yapacağımı bilmenizi isterim." dedi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay da odanın kuruluşunun 127. yılını kutladıklarını belirtti. Burkay, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet'in kurulmasına tanıklık eden odanın, kent ve ülke ekonomisine yön verme misyonunu bugün de başarıya yerine getirdiğini ifade etti.

Burkay, şunları söyledi:

"Osman Fevzi Efendi ve arkadaşları tarafından güçlü temeller üzerine inşa edilen odamız, hayallerin, inancın ve ideallerin gerçekleştiği gerçek bir başarı öyküsü örneğidir. Odamızın kurulduğu yıllarda sanayi devrimini ıskalayan ve dünyayı uzaktan takip etmek zorunda kalan bir Bursa vardı. BTSO, köklü tarihi boyunca ortaya koyduğu vizyon ve gerçekleştirdiği çalışmalarla Bursa'nın hızla büyümesini ve Türkiye ekonomisinde lokomotif bir rol üstlenmesini sağlamıştır."

Burkay ve BTSO Meclis Başkanı Remsi Topuk, Karaloğlu'na plaket ve çeşitli hediyeler sundu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Münir Karaloğlu İbrahim Burkay Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title