Haberler

Btp'nin Gaziantep Mitingi

Bağımsız Türkiye Partisi (Btp) Genel Başkanı Haydar Baş, İktidara Geldikleri Gün Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) Kuzey Irak'a Operasyon Düzenlemesi İçin Yetki Vereceklerini Söyledi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, iktidara geldikleri gün Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) Kuzey Irak'a operasyon düzenlemesi için yetki vereceklerini söyledi.

Gaziantep BTP İl Başkanlığı tarafından İstasyon Meydanı'nda düzenlenen 'Şehitlere Rahmet, Teröre Lanet Mitingi'ne şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gaziantep BTP Milletvekili adaylarının tanıtılmasının ardından kürsüye çıkan BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Gaziantepliler'e seslendi. Baş, "İktidara geldiğimiz gün Kuzey Irak için TSK'ya yetki vereceğiz" dedi.

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Haydar Baş, "Bu memlekette Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Arap'ı tek bir bilek, tek bir yürek, tek bir milletiz. Var mısınız bunu ispat etmeye, var mısınız sevgili Anteplim?" diye konuştu. Baş, daha sonra partisinin icraatlarını anlattı.

(HD-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title