Haberler

Btp Genel Başkanı Baş'tan Hodri Meydan

Btp Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Partisinin Başkanlık Divanı Toplantısında Yaptığı Konuşmada Tüm İktisatçılara "Hodri Meydan" Dedi.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Başkanlık Divanı toplantısında yaptığı konuşmada tüm iktisatçılara "hodri meydan" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, 'dünya çapında yaşanan ekonomik krizden tek çıkış yolu budur' dediği "Milli Ekonomi Modeli" için tüm iktisatçılara hodri meydan dedi. Baş, şunları söyledi:

"Hadi bir tanesi çıkıp desin ki sen bu işi bilmiyorsun. Demeleri mümkün değil çünkü dünya hep Haydar Hoca'yı sürekli doğrular noktaya geldi. Sen şimdi bir 'tez' yazıp, insanlığın önüne koyacaksın, al evir çevir, varsa eleştirin ifade et, diyeceksin. Hayır, eleştirecek bir şey bulamazlar. Ben dünyada böyle bir ilim adamı göremiyorum. Bunu yapabilmek bilgi ister, beceri ister, kabiliyet ister, mangal kadar yürek ister, kâinatı kuşatacak bir kafa yapısı ister. Biz bütün dünyaya hodri meydan demedikDediğimiz

şudur: Gelin hep birlikte Milli Ekonomi Modeli'nden istifade edelim. Şimdi hepsi Allah'ın lütfüyle peşimizden koşuyorlar" dedi.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title