Haberler

Btp Genel Başkanı Baş: "İktidara Geldiğimiz Gün Kuzey Irak İçin TSK'ya Yetki Vereceğiz"

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, İktidara Geldikleri Gün Kuzey Irak İçin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Yetki Vereceklerini Söyledi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, iktidara geldikleri gün Kuzey Irak için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yetki vereceklerini söyledi.

Gaziantep'de BTP il başkanlığı tarafından İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Baş, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Baş, "Bu memlekette Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Arap'ı tek bir bilek, tek bir yürek, tek bir milletiz. Var mısınız bunu ispat etmeye" dedi. Baş, iktidara geldikleri gün TSK'ya Kuzey Irak'a operasyon düzenlemesi için yetki vereceklerini söyledi.

Türkiye'nin çok ciddi bir ekonomik kriz yaşadığını vurgulayan Baş, kendi iktidarları döneminde milli ekonomi modeli uygulayacaklarını, ekonomik ve siyasi bağımsızlığın ilan edileceğini kaydetti.

Baş, "Milli ekonomi modeli, 3 uluslararası kongre ile tüm dünya ilim adamlarının onayını almış uluslararası bir tezdir. Bu modelle sadece Türkiye değil dünya da kurtulacak, refaha kavuşacak" diye konuştu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title