Haberler

Btp Genel Başkan Yardımcısı Kepekçi, Kilis'te Partilileriyle Biraraya Geldi

Bağımsız Türkiye Partisi (Btp) Genel Başkan Yardımcısı ve Btp Kilis Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Kilis'te Partilileriyle Biraraya Geldi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve BTP Kilis Milletvekili adayı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Kilis'te partilileriyle biraraya geldi.

BTP il binasında yapılan toplantıda konuşan Kepekçi, daha önce çeşitli partilerde hizmet etmiş olan kişilerinde BTP saflarında yerini aldıkları belirtti. Kepekçi, "Partiye yeni katılan arkadaşlarımız BTP'yi iktidar etmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Kilis'te ciddi boyutlarda alt yapı sorunu yaşanmaktadır. Geçen günlerde içme suyuna kanalizasyon suyu karışması olayının bunun açık delilidir. İnsanımızın sağlığı tehdit altındadır. Yeraltı şebeke sistemi çürümeye yüz tuttu. Alınan geçici önlemler bu

sorunun ciddiye alınmadığını gösteriyor. Kilisliler'e, hizmet ile görevli seçilmişlerin bu tür önemli ve hayati sorunlara ilgisiz kalmaları bizi derinden üzüyor. Kilis'in sorununun bir bütün olarak ele alınıp çözülmesi gerekir. Bu sorunları şimdiye kadar çözemeyenler, bundan sonra da çözemeyeceklerdir. Bu seferlik yetki istiyoruz. Biz çözümleri vaat etmiyoruz, bizzat Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş beyin attığı imzasıyla taahhüt ediyoruz" dedi.

(MAD-ST-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title