Haberler

Btp'den Teröre Panzehir Formülü

Bağımsız Türkiye Partisi (Btp) Genel Başkan Yardımcısı ve Kilis Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Terörün Panzehirinin Partileri Olduğunu İddia Etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kilis milletvekili adayı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, terörün panzehirinin partileri olduğunu iddia etti.

BTP Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, son bir ayda 42 şehit verildiğini belirterek, "Bu süre içerisinde 60 vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu olaylardan millet olarak üzüntü duyuyoruz. Kilis'in Musabeyli ilçesi Yedigöz nüfusuna kayıtlı, Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcünün, Siirt'teki hain bir mayın pususunda şehit olmasıyla ocağına ateş düşenler kervanına Kilis de katıldı. Yurdumuzun her tarafından ana kuzusu civanlarımız her gün şehit düşmektedir" dedi.

Kepekçi, milletin birbirine düşürülmeye çalışıldığını vurgulayarak, "Dış güçler etrafımızı sarıyor. Öncelikle yapılması gereken içeride üniter yapı içinde ulus devlet olarak sosyal barışı temin etmek; dışarıda devletimizin kararlı duruşunu ve gücünü dosta düşmana göstermektir. Terör bir zehirse, bunun mutlaka bir de panzehiri vardır. O da bizdedir, Bağımsız Türkiye Partisi'nin ortaya koyduğu sosyal devlet projelerindedir. Sosyal Devlet-Milli Devlet Projesi kapsamında uygulanacak olan "Milli Ekonomi

Modeli" ile Türk vatandaşı olan herkese 500 YTL maaş verilecek, toplumun temel ihtiyaçlarını yerine getirecek kaynaklarla devlet milletine baba olacak, böylece toplumun her kesiminde devlet-millet birliği temin edilmiş olacaktır. Terörün lojistik merkezleri ise yerinde kurutulmalıdır. Bugün Kuzey Irak bölgesi bu anlamda terörün kaynağını teşkil etmektedir. Kuzey Irak demek yalnız bir avuç peşmerge demek değildir. Bilakis, arkasındaki Atlantik ötesinin desteğini iyi görmek gerekir. Siyasi irade bu bataklığın

kuruması için acilen Kuzey Irak'a müdahale için Türk silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) gereken yetkiyi vermelidir. Bugün bu adım atılmazsa, yarın geç olacaktır. Terör belası bütün yurdu saracaktır" açıklamasını yaptı.

(MAD-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title