Haberler

Btp'den 'Şehitlere Rahmet, Teröre Lanet' Mitingi

Btp İstanbul İl Başkanlığı Tarafından Organize Edilen, Bütün Milletimize Mal Edilen 'Şehitlere Rahmet Teröre Lanet' Mitingi 1 Temmuz 2007 Pazar Günü Saat 16.00'da Kadıköy Meydanı'nda Yapılacak.

BTP İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen, bütün milletimize mal edilen 'Şehitlere Rahmet Teröre Lanet' mitingi 1 Temmuz 2007 Pazar günü saat 16.00'da Kadıköy Meydanı'nda yapılacak.

İstanbullular'ın çok büyük ilgi göstermesi beklenen miting, BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın katılımıyla gerçekleşecek.

İstanbul İl Sekreteri Kahraman Durgunkaya, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Şehitlerimizi anmak terörü de lanetlemek için pazar günü Kadıköy Meydanı'nda bir bilek, bir yürek olmamız şarttır" dedi.

Durgunkaya, "Ülkemizde son zamanlarda yaşadığımız terör olayları insanın yüreğini sızlatmaktadır. Gencecik yavrularımız Teröre kurban gitmektedir. Gencecik bedenleri bir hiç uğruna kaybetmekteyiz. Evlatlarını kaybeden annelerimizin yüreğini yakan bu teröre dur dememizin zamanı gelmiştir. Kim bilir bu gençlerimizin içinden yarın bir dahi çıkmayacağını. Her gencimiz bizim yarınlarımızın garantisidir. Her şehit haberinde yüreğimiz feryadı figan etmektedir. Ondan dolayı şehitlerimizi anmak, terörü de

lanetlemek için İstanbullu vatandaşlarımızla bir yumak olarak Kadıköy Meydanı'na toplanacağız" dedi.

Durgunkaya, şehit aileleri başta olmak üzere hangi partiden olursa olsun, partili, partisiz bütün halkı mitinge beklediklerini kaydetti.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title