Haberler

    Bruma, Sinan Gümüş'ün Oynamak İstediği Takımı Açıkladı!

    Süper Lig ekibi Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma, Sinan Gümüş'ün aklının Benfica'da olduğu dile getirdi.

    Süper Lig ekibi Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma, Sinan Gümüş'ün aklının Benfica'da olduğu dile getirdi.

    Sinan'la iyi arkadaş olduklarını belirten genç yetenek, "Sinan hep Benfica'da oynamaya hevesliydi. Eğer oraya giderse, bu iki taraf için de pozitif olur" ifadelerini kullandı.

    Bu arada Tudor, yönetime Sinan Gümüş'ün kalması yönünde rapor verdi.

    Sinan Gümüş için son söz: "Giderse, önünde durmayacağız"

    Galatasaray'da Sinan Gümüş'ün transfer durumu ilk kez çok net bir şekilde konuşuldu.

    Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fiorentina ve Benfica'ya satışı konuşulan Sinan Gümüş ile ilgili olarak, "Sinan'ın kalmasını istiyoruz. Ama kendisi gitmek istiyor." dedi.

    Cenk Ergün, "Belli şartlar oluşursa önünde durmayacağız. Biz bir rakam belirledik." diye Türk basınında çıkan haberleri de doğrulamış oldu.

    Daha önce Türk basınında çıkan haberlerde; Igor Tudor'un Sinan Gümüş'ün satılmasını istemediği ancak genç oyuncunun transfer olmak için baskı yaptığı, bunun üzerine de yönetimin 5 milyon euro bonservis belirlediği iddiaları gündeme gelmişti.

    Galatasaray'a bonservissiz olarak Stuttgart II'den transfer olan 23 yaşındaki Sinan Gümüş, sarı kırmızılı formayla çıktığı 59 resmi maçta 19 gol atıp 8 asist yaptı.

    (Sözcü)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Sinan Gümüş Benfica Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title