Haberler

    Galatasaraylı Bruma'nın Transferi Suya Düşmek Üzere

    Güncelleme:

    Galatasaraylı Bruma'nın Leipzig'e transferi konusunda problem çıktı. İki kulüp, maddi konular nedeniyle hala anlaşmaya varamadı.

    Galatasaray ile kontratını uzatmayan Bruma'nın Leipzig'e transferinde sorun çıktı... Portekizli oyuncunun sarı-kırmızılı kulüp ile 1 yıllık daha kontratı var. Ancak menajeri Catio Balde'nin de çalışmaları ile birlikte oyuncu ayrılmayı kafasına koydu ve G.Saray'ın yıllık 2.2 milyon Euro'luk önerisine onay vermedi ve imzayı atmadı.

    Ancak Leipzig kulübünün devreye girmesi ve oyuncunun da gitmek istemesi ile birlikte görüşmeler de başlarken henüz anlaşma olmadı. Bir türlü gerçekleşmeyen anlaşmanın altında ise bambaşka planlar var!

    15 MİLYON EURO'YA ULAŞMADILAR

    Vatan'ın haberine göre; Leipzig, Bruma için 9 milyon Euro'dan pazarlıklara başlarken G.Saray ise 15 milyon Euro'da diretti. İki takımın pazarlıklarında birçok denge gözetilirken Alman kulübü son olarak 12 milyon Euro ve bonuslarla 15 milyon Euro'ya kadar da yükseldi. Bu aşamada G.Saray'ın da bir sonraki satıştan pay istemesine karşı çıkan Leipzig işi ağırdan almaya başlarken yapılan hesaplarda bir türlü Leipzig'in 15 milyon Euro'ya ulaşmaması anlaşmanın da resmiyete dökülmesine engel oldu.

    GALATASARAY'DAN AZ ÜCRET TEKLİF ETTİLER

    Süper Lig'in son maçı olan Konya karşılaşması sonrasında Bruma, Leipzig yetkilileri ile birlikte Almanya'ya giderken sağlık kontrollerinden geçti. Kulübün tesislerini gezen ve artık imza aşamasına gelen Bruma, kendisine önerilen kontratı görünce imzadan kaçtı. G.Saray'ın önerdiği rakamın 400 bin Euro altını yani 1.8 milyon Euro'yu kabul eden Portekizli oyuncu serbest kalma bedeline takıldı. Alman kulübü 22 yaşındaki oyuncu için astronomik bir serbest kalma bedeli belirlerken Bruma da bu serbest kalma bedeline imza atması için yıllık ücretinin artırılmasını istedi.

    BRUMA KAMPA DAVET EDİLDİ

    Galatasaray ise bir yandan transferle uğraşırken bir taraftan da Bruma'dan para gelmemesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Tüm planlar Bruma'dan gelecek nakit paraya göre yapılırken Portekizli oyuncunun durumu moralleri de bozdu. Yönetim, Portekizli oyuncuya rest çekerken eğer Leipzig ile anlaşmayacaksa 19 Haziran'da İstanbul'da yeni sezon hazırlıklarına katılmasını istedi. Ayrıca Bruma'ya bir kez daha masaya oturma teklifi de yapıldı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title