Haberler

Brüksel Hava Alanında Kaza

Amerikan Kalitta Air Firmasına Ait Bir Kargo Uçağı, Brüksel Hava Alanından Kalktığı Sırada Pistten Çıkarak İkiye Bölündü.

Amerikan Kalitta Air firmasına ait bir kargo uçağı, Brüksel hava alanından kalktığı sırada pistten çıkarak ikiye bölündü.

Ulştırma Bakanı Etienne Schouppe, bugün öğleden sonra meydana gelen kaza ile ilgili bilgi verirken ölen veya yaralanan bulunmadığını, uçak yakıtı kaybından doğan tehlikelerin giderildiğini bildirdi.

Yetkililer, içinde 5 Amerikalı personel bulunan Boeing 707 kargo uçağının pistten çıkmasının nedeninin henüz belirlenemediğini duyurdular.

Kazanın kötü hava koşullarından kaynaklanması olasılığı bulunmadığı, teknik nedenlerin söz konusu olabileceği belirtildi.

Uçağın mürettebatının da yaralı olmadığı, ancak hastanede sağlık kontrolü altına alındığı duyuruldu.

Brüksel'in kuzeydoğusundaki hava alanında, bir ikamet merkezine 500 metre mesafede meydana gelen kaza, bölgede yaşayan insanların tepkilerine neden oldu. Bölge sakinleri, kazanın cereyan ettiği uçuş pistinin sürekli tehlike oluşturduğu görüşünü savunuyor ve trafiğe kapatılmasını istiyor.

Kaza nedeniyle Brüksel hava alanında bazı uçuşlarda rötar yaşandığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title