Haberler

Brüksel'de AB Binalarının Bulunduğu Bölgede Bomba Alarmı! Binalar Tahliye Edildi

Güncelleme:

Belçika'nın başkenti Brüksel'de AB binalarının bulunduğu bölgede, bir ofiste bomba olduğu yönündeki ihbar polisi alarma geçirdi. Brüksel polisi, çevrede bulunan binalardaki 40 kişiyi tahliye ederken bomba ihbarı asılsız çıktı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Birliği kurumlarının bulunduğu binaların yakınında bomba alarmı verildi. Polis söz konusu alanı güvenlik çemberine aldı. Olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonrası, bomba ihbarı yapılan ofiste herhangi bir olumsuzluğun olmadığı anlaşıldı.

YAKLAŞIK 40 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Belçika'nın başkenti Brüksel'de İngiltere Büyükelçiliği yakınında bomba alarmı verildi. Bölge tahliye edilerek kordon altına alındı. Brüksel polisi çevrede bulunan binalardaki 40 kadar kişiyi tahliye etti.

Son Dakika! Brüksel'de AB Binalarının Bulunduğu Bölgede Bomba Alarmı! Binalar Tahliye Edildi

BİNA BOMBA İHBARI NEDENİYLE BOŞALTILDI

Brüksel'de Breydel Caddesi üzerinde Avrupa Birliği (AB) Komisyonuna danışmanlık hizmeti sağlayan bir kuruma ait bina, bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı. Brüksel İtfaiye servisinden yapılan açıklamada bir bombanın patlayacağı yönünde çok sayıda telefon aldıkları bildirildi.

Son Dakika! Brüksel'de AB Binalarının Bulunduğu Bölgede Bomba Alarmı! Binalar Tahliye Edildi

BOMBA İMHA UZMANLARI SEVK EDİLDİ

Polis söz konusu alanı güvenlik çemberine aldı. Olay yerine itfaiye ekipleri ve bomba imha uzmanları sevk edildi.

Son Dakika! Brüksel'deki İngiltere Büyükelçiliği Yakınında Bomba Alarmı! Binalar Tahliye Edildi

1,5 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASI HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI

Yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonrası, bomba ihbarı yapılan ofiste her hangi bir olumsuzluğun olmadığı anlaşıldı. Polis sokağı yeniden trafiğe açtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Mustafa:

Çok güzel dünyada güzel şeyler oluyor. Genelide TR dışında tr dışında olması iyi bence.

7
14
yanıtYanıtla
tt:

bekle yılanı oysun gözünü, arkasından ptt çıksın da seyredin

14
5
yanıtYanıtla
Gül:

Sucsiz Müslümanlara düsman muamelesi yapan baska yerden gercek düsmanini bulur

yanıt0
yanıt0
Soğan Kuyrugunda Bayılan Fakir:

eskiden hem ülkemizde hemde avrupada huzur ve sükun vardı,17 yıldan beri hem ülkemizde hemde avrupada ne sükun kaldı nede huzur.

6
7
yanıtYanıtla
Emre Can:

bunuda bizim hukumete baglada tam guleyim. kus beyinli zaten 15 yasindasin 17 yil oncesini ne biliyon

yanıt1
yanıt0
KONUYLA ALAKASI YOK AMA:

ADAM ŞİMDİ KENDİ VATANINA İHANET EDİYOR. . KENDİ ÜLKESİNİ MAHKEMEYE VERİYOR. . BİR BAŞKA ÜLKEYE SIGINIYOR. . O ÜLKEDE KABUL EDİYOR. . . HİÇ DÜŞÜNMÜYORLAR KENDİ ÜLKESİNE BUNU YAPAN BİZİM ÜLKEMİZE NE GİBİ FAYDASI OLUR DİYE. .

6
4
yanıtYanıtla
Ahmet:

BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ. . .

6
4
yanıtYanıtla
bekleyin kirolar horklasin bi:

bunlar iyi guneri

4
5
yanıtYanıtla
Misafir:

Yakarım şu dünya da tek Türk ü ezdirmem. Allah şahidim olsun sizi bu sokaklarda rahat gezdirmem. . . ABDULLAH ÇATLI. . .

6
2
yanıtYanıtla
adım tosun:

yeni zelanda cami saldırısı ile büyük plan devreye sokuldu. bunlar devamı

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title