Haberler

Broos: 'Pozisyonları Değerlendiremedik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Gaziantepspor karşısında 10 pozisyon bulduklarını, 1 penaltı kaçırdıklarını ve kazanamadıklarını söyledi.

Broos, golsüz berabere biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede, ''Bu kez maçın değerlendirmesini kısa yapacağım. 10 gol pozisyonu bulduk, 1 penaltı kaçırdık ve kazanamadık'' dedi.

Bunun oyun zihniyetiyle ilgili olduğunu düşünmediğini ifade eden Broos, ''Oyuncuların mücadelesiyle ilgili söyleyeceğim olumsuz tek kelime yok. Kazanma istekleri vardı. Bundan şikayetçi değilim. Ama hazır olmamız gereken kale önünde iyi değildik'' diye konuştu.

Broos, taraftarların oyuncuları protesto etme haklarının olduğunu, ancak oyuncuların bunu sırtlaması gerektiğini kaydetti.

Broos, takım olarak en yüksek puanı tutturmaları gerektiğini, ancak bunda başarılı olamadıklarını kaydederek, milli maç nedeniyle lige verilecek arada, Galatasaray maçına iyi bir şekilde hazırlanmak istediklerini belirtti.

Belçikalı teknik adam, Tjikuzu, Engin Baytar ve Song'a forma şansı vermemesine ilişkin ise şunları söyledi:

''Tjikuzu, milli maç nedeniyle ülkesine gitti ve geç döndü. Fiziksel olarak oradan kötü döndü, hazır değildi. Bu açığı kapatmaya çalışıyor. Engin ise hastaydı, bu hafta başında ancak idman yapmaya başladı. Song'un ise geçen hafta yaşananlarla bir ilgisi yoktu.''

-GAZİANTEP CEPHESİ-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro ise Ankaragücü yenilgisi sonrası zor bir hafta geçirdiklerini belirterek, ''Gaziantepspor'a geldiğim andan itibaren yaşadığım en zorlu hafta diyebilirim. Ama bizim için de bazı şeyleri çok iyi görebildiğimiz bir hafta oldu. Özellikle bugün sahada olan futbolcularımız, çok iyi mücadele ettiler. Bakıldığında pozitif bir sonuç elde ettik diye düşünüyorum'' dedi.

Maç içerisinde bazen dengeyi kaybettiklerini ifade eden Coucerio, şunları kaydetti:

''Top bizdeyken, yapabileceğimiz birçok şey varken, yapamadığımız durumlar da oldu. Ama dediğim gibi, hafta içinde yaşadığımız, kendimize güvenimizi kaybettirdi, ama bu maçta tekrar kazandığımızı düşünüyoruz. Maçta en önemli an penaltı anıydı. Bana, pozisyon çok penaltı gibi gelmedi. Bakıldığı zaman bizim 17 yaşında sağ bek oynayan oyuncumuz var. Tecrübesiz bir oyuncumuz. Ama kaleci Mahmut başından beri niye ona bu kadar inandığımı tekrar kanıtladı. Bu maçın kırılma anı penaltı anıydı.''

-COLMAN'IN AÇIKLAMALARI-

Maçta Trabzonspor'un kazandığı penaltıyı gole çeviremeyen Gustavo Colman, Gaziantepspor kalecisi Mahmut'un ''penaltı atışları üzerine hocasıyla birlikte analizler yaptıklarını ve Colman'ın hep aynı köşeye attığını bildiğini, penaltıyı da böyle kurtardığını'' açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''İyi analiz etmişler. Onların adına mutluyum. Penaltı vuruşunu değiştirmeyi düşünmüyorum. Bugün girmedi, ama çalışmaya devam edeceğim. Çalıştıktan sonra tekrar gireceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Çok iyi oynadıklarını, ancak kazanamadıklarını ifade eden Colman, ''Büyük bir şanssızlıkla buradan 1 puanla ayrılıyoruz. Geçen yılki durumu düşünürsek üst üste maçlar kazanmış, ama şampiyon olamamıştık. Sivasspor ise geride olmasına rağmen gelerek ikinci olmuştu. Bunu akıldan çıkarmadan yola devam etmek gerekiyor'' dedi.

-YATTARA DA ÇARE OLMADI-

Trabzonspor'da karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren İbrahima Yattara, yaklaşık 140 gün sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarlarla buluştu.

Gineli oyuncu, sakatlığının ardından bu sezon taraftarlarıyla kucaklaştığı maçtan, alınan beraberlikle üzgün ayrıldı.

Karşılaşmanın son dakikalarında bazı taraftarlar, futbolcuları protesto ederken yönetim kurulunu istifaya davet ettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title