Haberler

Bridget Jones Geri Döndü

Güncelleme:

Bridget Jones bu Sevgililer Günü'nde bekâr kızların Spotify çalma listesini paylaşıyor.

Bridget Jones geri döndü. Dünyanın en ünlü "müzmin bekârı" Bridget Jones 21. yüzyıla girdi ve Spotify'a katıldı. Her zamanki tarzıyla Bridget, bekâr kızların Sevgililer Günü çalma listesini dünyayla paylaşmak üzere Spotify'ı kullanmaya karar verdi.

Helen Fielding'in yazdığı serinin son kitabı Mad About The Boy'da yine bekâr Bridget, günlüğe yazmak yerine tweet atmayı tercih ediyor. Sevgililer Günü'nün hemen öncesinde de kendi gibi bekâr kızları kurtarmak üzere Spotify'a katılıyor.

Bridget Jones Mad About The Boy çalma listesi, kırık kalpleri yatıştırmaya ve güçlü, bağımsız kadını ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Çalma listesinde Queen'den Play the Game ve Chaka Khan'dan I'm Every Woman gibi kıpır kıpır klasiklerin yanı sıra The Weather Girls'ün It's Raining Men şarkısı gibi Bay Darcy ile Daniel Cleaver'lı günleri hatırlatan şarkılar da yer alıyor. Bu çalma listesi, Sevgililer Günü'nde "erkeklerin arkasından ağlamak yerine özgüvenli olup buz kraliçesini" oynamak için en ideal çalma listesi.[1]

1. Mad About the Boy - Dinah Washington
2. Littlest Things - Lily Allen
3. All By Myself - Celine Dion
4. I Will Survive - Gloria Gaynor
5. Sister Rosetta Goes Before US - Alison Krauss and Robert Plant
6. Play the Game - Queen
7. I Want that Man - Debbie Harry
8. Crazy For You - Madonna
9. You Know I'm No Good - Amy Winehouse
10. I'm Every Woman - Chaka Khan
11. Killer Queen - Queen
12. Don't Get Me Wrong - Pretenders
13. Eternal Flame - the Bangles.
14. Could It Be Magic - Donna Summer
15. Will You Still Love Me Tomorrow? Carole King
16. I Don't Wanna Lose You - Tina Turner
17. Respect - Aretha Franklin
18. The Wind - Cat Stevens
19. Skyfall - Adele
20. It's Raining Men.- The Weather Girls
21. Have You Met Miss Jones - Robbie Williams

Helen Fielding'in görüşleri ise şöyle: "Her şey ne kadar hızla değişiyor. İlk Bridget Jones'u yazdığımda sadece karışık kasetler vardı. Mad About the Boy'da 21. Yüzyılın Bridget'i Twitter ve mesajlaşmayla ilgileniyor. Spotify, Bridgetvari yalnız ve sarhoş dans edilen geceler için yapılmış sanki. Unutulmaması gereken tek önemli şey, bunları yaparken mesaj göndermemek. Mad About The Boy Spotify çalma listesi, Sevgililer Günü'nü tek başına bir şişe votka eşliğinde geçiren bütün Bridget Jones'lar için."

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Spotify Girls Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title