Haberler

Brezilyalı Taraftar, Penaltılar Sırasında Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Brezilya'nın Şili'yi penaltılarda elediği karşılaşma sırasında 69 yaşındaki Brezilyalı taraftar, kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Dünya Kupası son 16 turunda Şili'yi penaltılarla eleyen Brezilya'da büyük sevinç yaşanırken bir taraftarın kalbinin bu heyecana dayanamadığı haberi üzüntü yarattı.

BREZİLYALI TARAFTAR KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 beraberlikle sona eren maçta ev sahibi Brezilya penaltı atışları sonrasında çeyrek finale yükselirken 69 yaşındaki Brezilyalı bir taraftarın heyecandan kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ ANCAK KURTARILAMADI

62 bin kişilik Mineirao Stadı'nın barına maçı izleyen ve müthiş heyecan sonunda kendisini iyi hissetmediğini belirten taraftarın acil şekilde şehrin güneyindeki en yakın hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 69 yaşındaki futbol hayranının hayatını kaybettiği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde de maçları izleyebilmek için uykusuz kalan Çinli bir fanatik hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şili Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title