Haberler

25 Yaşındaki Brezilyalı İş Kadını, Kalça Kaldırma Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Brezilya'nın en büyük şezlong firmasının sahibi 25 yaşındaki Fernanda de Assis, bir klinikte yaptırdığı kalça kaldırma operasyonundan birkaç gün sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Brezilya'nın en büyük şezlong üreticisi olan bir şirketin patronu olan 25 yaşındaki iş kadını Fernanda de Assis, kocasından gizli yasal olmayan bir klinikte yaptırdığı kalça kaldırma operasyonundan sonra hayatını kaybetti.

OPERASYONDAN BİRKAÇ GÜN SONRA NEFES ALAMAMAYA BAŞLADI

Genç kadın operasyonu yaptırdıktan bir kaç gün sonra nefes alamama, el ayaklarını hareket ettirememe ve vücudunda oluşan morluklarşikayeti ile Rio'daki bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda bir kaç gün tedavi altında tutulan kadın hayatını kaybetti.

Brezilyalı 25 Yaşındaki İş Kadını, Kalça Kaldırma Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

EŞİ DEFALARCA UYARMIŞ

Kadının 27 yaşındaki kocası Alex Fernando, karısını defalarca estetik ameliyatlar yapmaması konusunda uyarmasına rağmen kendisini ikna edemediğini söyledi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Brezilyalı 25 Yaşındaki İş Kadını, Kalça Kaldırma Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

Brezilyalı 25 Yaşındaki İş Kadını, Kalça Kaldırma Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

Brezilyalı 25 Yaşındaki İş Kadını, Kalça Kaldırma Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

Brezilyalı 25 Yaşındaki İş Kadını, Kalça Kaldırma Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (27)

Dürbünlü:

şimdi öbür dünyada ögretecekler,,sen bu dünyaya neden geldin,,niçin dogru yola gelmedin,,ahiret için neden çalışmadın,,Allahın emirlerini neden yapmadın,şeytana ve azgın nefsine neden uydun..?cevap verebilecekmiyiz bu sorulara..!!

32
6
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Nerdeeeee....

yanıt6
yanıt4
Deist Türk:

Senin küçük ve ilkel beyninde böyle bir senaryonun olması seni ve senin gibileri ilgilendirir.

yanıt2
yanıt13
Deist delen:

Senin beyninde ne var acaba türk filmi Amerikan Sineması biraz klip he bir de biz tesadüf geldik

yanıt0
yanıt1
ASİLTÜRK__:

Elin yabancısı kalçasını kaldırmak için ameliyat masasına yatıp hayatını kaybediyor, bizde buna benzer bir yerleri kendiliğinden kalkmış youtuber, popcu, topcu ve gazeteci var.

21
2
yanıtYanıtla
tahtalı köy sözcüsü:

tahtalı köye hoşgeldin burda istediğin kadar kalçanı kaldırırlar

16
7
yanıtYanıtla
el turko:

kalçaların hesabını verecenn kafirr

13
9
yanıtYanıtla
1100 DERECELİK SICAKLIĞA DAYANILMAZ:

rus bilim insanların yer katmanlarıyla ilgili araştırmalarında 14 kilometre kuyu kazdıktan sonra ses mikrofon yerleştirmişler. acı içinde çığlık atan insanların sesi tespit edildi. yer altındaki volkan lavların sıcaklık 1100 dereceydi. düşünsenize insan yazda 40 derecelik sıcaklığa dayanamıyor. peki 1100 derecelik sıcaklığa nasıl dayanabilir bir düşünün. eğer inanmıyorsanız youtubede bakın dinleyin. kanıt olarak

6
14
yanıtYanıtla
NE AKILSIZ ADAMSIN:

YER ALTINDA CEHENNEM OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ENBESİL O DUYDUĞUN SESLER YERKÜRENİN SESİ ÇIĞLIK SESİ DEĞİL. 1 DELİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ 40 AKILLI ÇIKARAMAMIŞ NERDEN BİRŞEY DUYSANIZ HEMEN KOPYALA YAPIŞTIR.

yanıt18
yanıt3
Deist delen:

Fantezi müzikten sonrası tesadüf uzaydan gelen deistler çıktı bu da geçer Amerikan Sineması izlemeye devam çok entelektüel siniz siz zaten olmezsiniz kesin sonsuza kadar yaşarsiniz sonsuzdan gelmesiniz ya

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title